Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Μετά από αυτό που θα διαβάσεις δεν θα ξαναφάς ποπ κορν στο σινεμά!

27 Νοεμβρίου 2017 16:33
Μετά από αυτό που θα διαβάσεις δεν θα ξαναφάς ποπ κορν στο σινεμά!

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το ποπ κορν του σινεμά έχει κάτι που το ξεχωρίζει από εκείνο που φτιάχνουμε μόνοι μας στο σπίτι.

Είναι σίγουρα πάντα πολύ καλά αλατισμένο και απίστευτα βουτυρένιο και απολαυστικό, ενώ δεν περιέχει ούτε σταγόνα βούτυρο!

Αν δεν είναι λοιπόν κατακίτρινο από το βούτυρο, τότε από τι είναι;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοινωνικό Μέρισμα 2017: Δείτε αναλυτικά ποιοι "κόπηκαν"!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Extra Crispy, αυτό που νομίζουμε ότι είναι “βούτυρο” είναι στην πραγματικότητα ένα μείγμα Flavacol, ενός αλατιού που έχει την τάση να κολλάει στο ποπ κορν και να μην συσσωρεύεται στον πάτο του κουτιού, όπως θα γινόταν με το κλασικό θαλασσινό αλάτι, και ενός λαδιού που μιμείται τη γεύση του βουτύρου.

Το τελευταίο είναι φτιαγμένο από διάφορα χημικά, όπως Β καροτίνη, πολυδιμεθυλοσιλοξάνιο και τριτοταγή βουτυλυδροκινόνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Όσα είπε η 19χρονη με την κοκαΐνη στις Αρχές!

Στην ουσία λοιπόν τρώμε αλάτι και μπόλικα χημικά, τα οποία βέβαια έχουν κριθεί ασφαλή για κατανάλωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Όπως και να έχει, βλέπουμε πλέον λίγο διαφορετικά το αγαπημένο μας βουτυρένιο, αλμυρό σνακ, αν και για να είμαστε ειλικρινείς δεν νομίζουμε ότι η παραπάνω πληροφορία θα μάς σταματήσει από το να το απολαμβάνουμε.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share