Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Όσα είπε η 19χρονη με την κοκαΐνη στις Αρχές!

27 Νοεμβρίου 2017 15:50
Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Όσα είπε η 19χρονη με την κοκαΐνη στις Αρχές!

«Βοηθήστε με! Αγόρασα ένα σακίδιο πλάτης στην Αντις Αμπέμπα και έχω εμπλακεί σε μεταφορά κοκαΐνης. Δεν ήξερα ότι περιείχε ναρκωτικά»!

Το τηλεφώνημα που έγινε το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου

Το τηλεφώνημα αυτό από την 19χρονη Ειρήνη, το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, όπως αποκαλύπτει η Alphafreepress, έγινε στο προξενείο της χώρας μας στη χώρα αυτή, το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου.

Είχαν ήδη φωτογραφίσει και βιντεοσκοπήσει την 19χρονη

Είχαν περάσει μόλις λίγες ώρες από τη σύλληψη της 19χρονης κοπέλας από τη Μυτιλήνη από τους τελωνειακούς του αεροδρομίου του Χονγκ Κόνγκ και ήδη μπροστά σε κάμερα και φωτογραφικούς φακούς είχαν επιδείξει το περιεχόμενο του σακιδίου της.

Έντρομη η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από το προξενείο

Έντρομη η κοπέλα, η οποία στα 19της χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πολύ βαριά κατηγορία σε μια ξένη, μακρινή χώρα, ζήτησε βοήθεια από το ελληνικό προξενείο στο Χονγκ Κόνγκ.

Όταν την ρώτησαν οι διπλωματικοί υπάλληλοι τι είχε συμβεί, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, η 19χρονη Ειρήνη, τους έδωσε τη δική της εξήγηση για όσα είχαν συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο ΟΑΚΑ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μόλις δείτε ολόκληρη την φωτογραφία θα πάθετε "εγκεφαλικό"!

Στην Αντις Αμπέμπα της Αιθιοπίας αγόρασα το σακίδιο

«Ταξίδεψα αεροπορικώς από την Αθήνα με τελικό προορισμό το Χονγκ Κονγκ, μέσω Αιθιοπίας.

Όταν κατέβηκα από το πρώτο αεροπλάνο στην Αντις Αμπέμπα, αγόρασα από ένα κατάστημα ένα σακίδιο πλάτης για να τοποθετήσω τα προσωπικά μου αντικείμενα.

Όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με σταμάτησαν

Όταν έφθασα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, με σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στα εσωτερικά τοιχώματα όπως μου είπαν δύο κιλά και 600 γραμμάρια σκόνης. Είπαν ότι πρόκειται για κοκαΐνη και ότι θα τη στείλουν στο Χημείο τους για να έλθει και από εκεί η απάντηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - βόμβα: Γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας μπλεγμένος στην υπόθεση με το ταχύπλοο των 1.6 τόνων κάνναβης!

Η 19χρονη Ειρήνη, ενώ οι προξενικές αρχές της χώρας της είπαν ότι θα την βοηθήσουν στο μέτρο που τους δίνεται η δυνατότητα από τις αρχές της χώρας, πρόσθεσε:

Επρόκειτο να ταξιδέψουμε με έναν φίλο μου

«Επρόκειτο να ταξιδέψω για το Χόνγκ Κόνγκ με έναν φίλο μου. Επειδή αυτός είχε υποχρεώσεις, αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε με ξεχωριστές πτήσεις. Δεν περίμενα αυτό που θα συμβεί. Τους τα λέω αλλά δεν καταλαβαίνουν τη γλώσσα».

Τότε, όπως αποκαλύπτει η Alphafreepress, οι διπλωματικοί υπάλληλοι της είπαν ότι ενεργούν αμέσως να βρουν διερμηνέα να τη βοηθήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις για την τελευταία βδομάδας Νοεμβρίου από την Άση Μπήλιου: Φουρτούνες για 5 ζώδια! (videos)

Όρισαν διερμηνέα έναν Έλληνα δάσκαλο

Έτσι, επικοινώνησαν και όρισαν ως διερμηνέα με την άδεια των αρχών του Χονγκ Κονγκ έναν Έλληνα δάσκαλο αγγλικών, ο οποίος γνωρίζει κινέζικα.

Παράλληλα, εδώ στην Αθήνα, ενημερώθηκε η Διεύθυνση Δίωξης ναρκωτικών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ ενώ γνώση όλων των στοιχείων θα λάβει και η Δίωξη Ναρκωτικών της ασφάλειας Αττικής.

Κάποιος ή κάποιοι παρέσυραν την 19χρονη

Κι αυτό γιατί γεγονός είναι ότι κάποιος η κάποιοι παρέσυραν την 19χρονη Ειρήνη, κόρη ενός άριστου αστυνομικού στο νησί του, στη δράση πολυσχιδούς κυκλώματος μεταφοράς κοκαΐνης στο Χόνγκ Κόνγκ.

Προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του φίλου της

Ήδη γίνεται προσπάθεια να εντοπιστούν τα ίχνη τους φίλου της, ο οποίος επρόκειτο να φθάσει αεροπορικώς στο Χόνγκ Κόνγκ, αλλά έως τώρα δεν έχει εμφανισθεί.

Είχαν συλληφθεί άλλες τρεις γυναίκες με κοκαΐνη

Η βεβαιότητα για την ύπαρξη καρτέλ το οποίο χρησιμοποίησε «βαποράκια» γυναίκες που θα περνούσαν ως τουρίστριες, την επιβεβαιώνουν οι αρχές της χώρας και από τις τρεις άλλες συλλήψεις γυναικών, που είχαν συλλάβει στο αεροδρόμιο με ποσότητες κοκαΐνης.

Με ψυχολογική υποστήριξη ο αστυνομικός πατέρας της

Στη Μυτιλήνη, η Ελληνική Αστυνομία, διέθεσε ψυχολόγο για την ψυχολογική στήριξη του πατέρα της 19χρονης, ο οποίος έχει καταρρεύσει στο άκουσμα της είδησης ότι η κόρη του βρίσκεται αντιμέτωπη με τόσο βαριές κατηγορίες σε μια ξένη, μακρινή χώρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share