Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Οι τέλειες ασκήσεις για να γυμνάσετε τους χαλαρωμένους μηρούς και να εξαφανίσετε τις ραγάδες! (Video)

18 Ιουλίου 2017 14:14
Οι τέλειες ασκήσεις για να γυμνάσετε τους χαλαρωμένους μηρούς και να εξαφανίσετε τις ραγάδες! (Video)

Ένα σημείο που ταλαιπωρεί πολύ τις γυναίκες στο σώμα τους και δυστυχώς θέλει προσοχή και γυμναστική για να διατηρηθεί -όπως φυσικά και όλη η υπόλοιπη σιλουέτα- είναι οι μηροί.

Δυστυχώς εκεί παρατηρείται η μεγαλύτερη χαλάρωση μετά τα μπράτσα, ενώ σε περιπτώσεις αυξομειώσεων βάρους και απόκτησης ύψους, το δέρμα εκεί γεμίζει αμέσως με ραγάδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Από το Survivor στους... Νομάδες! Η μεγάλη αρπαγή παίκτη που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει ντόρο!

Τα σημάδια αυτά είναι εφιάλτης για πολύ κόσμο και είτε εξαφανίζονται μετά από πολλές προσπάθειες, είτε ποτέ αν έχει περάσει καιρός χωρίς τη φροντίδα τους.

Όμως η ειδική στη γυμναστική Τζέσικα Σμίθ έχει τη λύση στο πρόβλημα, αφού μοιράζεται με το κοινό το 15λεπτο καθημερινό πρόγραμμα της για τη σύσφιξη των μηρών και την εξαφάνιση των ραγάδων.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι τόσο αποτελεσματικό που θα δείτε αλλαγές από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας - παιδεραστής του Βόλου που πήγε... διακοπές με 15χρονη στην Κέρκυρα!

Παράλληλα, μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλες μεθόδους σύσφιξης του δέρματος της συγκεκριμένης περιοχής, όπως την υδροθεραπεία ή το τοπικό μασάζ. Με τους παραπάνω τρόπους, αυξάνεται η ροή του αίματος στο σημείο και επιταχύνεται και η διαδικασία καύσης λίπους.

Πέραν από τις ασκήσεις που θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, ενισχύστε την προσπάθεια σας κάνοντας καθημερινά μασάζ στο εσωτερικό των μηρών σας με κυκλικές κινήσεις, καθώς και ντους με κρύο και ζεστό νερό εναλλάξ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά θα είναι τα τυχερά ζώδια για το υπόλοιπο του καλοκαιριού σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη!

Δείτε τα βίντεο:

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share