Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Πώς θα χάσετε κιλά πριν το γάμο σας: Οι διασημότερες δίαιτες για άμεσα αποτελέσματα

22 Μαΐου 2017 11:20
Πώς θα χάσετε κιλά πριν το γάμο σας: Οι διασημότερες δίαιτες για άμεσα αποτελέσματα

Ποιος δεν θέλει να φαίνεται γυμνασμένος και σε άριστη φόρμα τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του; Ψάξαμε και συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες δίαιτες που θα βοηθήσουν όλες τις μέλλουσες νυφούλες να χαρούν το ονειρεμένο τους νυφικό.

Η δίαιτα Ατκινς

Μετά τη γέννηση της κόρης της North το 2013, και πριν το γάμο της με τον ράπερ Kanye West, η Kim Kardashian ξεκίνησε να ακολουθεί τη δίαιτα Άτκινς, μια δίαιτα με πολλές πρωτεΐνες και χαμηλούς υδατάνθρακες η οποία βοήθησε τη σταρ του τηλεοπτικού ριάλιτι να χάσει πολύ βάρος.

Η δίαιτα Άτκινς στηρίζεται στην περιορισμένη πρόσληψη υδατανθράκων και ζάχαρης προκειμένου να αναγκάσει το σώμα να κάψει το λίπος για να έχει ενέργεια. Η περιορισμένη επίσης πρόσληψη υδατανθράκων ρυθμίζει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα γεγονός που συμβάλλει στην περαιτέρω μείωση του βάρους. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για τη δίαιτα.

Η δίαιτα της ζώνης

Η συγκεκριμένη δίαιτα περιλαμβάνει την κατανάλωση υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λίπους σε ισορροπημένο ποσοστό (40:30:30). Η απώλεια βάρους επιτυγχάνεται μέσω της ορμονικής ισορροπίας και της σταθεροποίησης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Τροφές όπως το λευκό αλεύρι, η ζάχαρη και τα κορεσμένα λίπη απαγορεύονται δια ροπάλου. Με αυτή τη δίαιτα μπορείτε να χάσετε μέχρι κι ένα κιλό την εβδομάδα. Η Jennifer Aniston και η Sarah Jessica Parker έχουν ακολουθήσει τη δίαιτα αυτή. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για τη δίαιτα.

Η δίαιτα με βάση την ομάδα αίματος

Σύμφωνα με τη δίαιτα αυτή κάθε ομάδα αίματος αντιδρά θετικά σε διαφορετικά είδη τροφών. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Ο πρέπει να καταναλώνουν πολλές πρωτεΐνες από άπαχο κρέας, πουλερικά και ψάρι, καθώς και λαχανικά. Η ομάδα B πρέπει να απέχει από τις φακές, το καλαμπόκι, το σιτάρι, τα φιστίκια, το φαγόπυρο και το σουσάμι. Οι άνθρωποι που ανήκουν στην ομάδα αίματος AB θα πρέπει να τρώνε κυρίως τόφου, γαλακτοκομικά και θαλασσινά. Η ομάδα A ανταποκρίνεται θετικά σε μια διατροφή που δεν περιλαμβάνει κρέας και βασίζεται σε φρούτα, λαχανικά, όσπρια και δημητριακά ολικής αλέσεως. Αυτού του είδους η δίαιτα σας υπόσχεται μια ασφαλή αλλά αργή απώλεια βάρους, περίπου ένα κιλό την εβδομάδα. Το μοντέλο από την ΑυστραλίαMiranda Kerr λέγεται πως είναι φανατική της δίαιτας αυτής. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για τη δίαιτα.

Δίαιτα των 5 παραγόντων

Στη δίαιτα αυτή πρέπει να τρώτε πέντε φορές την ημέρα, και κάθε σας γεύμα να περιλαμβάνει πέντε στοιχεία: πρωτεΐνες, σύνθετους υδατάνθρακες, καλά λιπαρά και υγρά. Η δίαιτα αυτή προτείνει να μην περιέχονται περισσότερα από πέντε συστατικά σε κάθε γεύμα. Πέρα από τη διατροφή προτείνεται και η άσκηση πέντε φορές την εβδομάδα, κάνοντας πέντε ασκήσεις επί πέντε λεπτά η κάθε μία. Διάσημοι όπως η Katy Perry έχουν ακολουθήσει τη δίαιτα αυτή για να είναι σε φόρμα. Στο παρελθόν την έχουν ακολουθήσει και η Halle Berry και η Eva Mendes για να αποκτήσουν λεπτή σιλουέτα. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για τη δίαιτα.

Δίαιτα αποτοξίνωσης με λεμόνι

Η αποτοξίνωση με λεμόνι βασίζεται στη διάλυση των τοξινών που έχουν σωρευτεί στο σώμα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε μια βραχυπρόθεσμη απώλεια βάρους. Αυτό το πρόγραμμα αποτοξίνωσης προτείνει να πίνουμε λεμονάδες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας— τουλάχιστον 12 ποτήρια. Πίνετε λεμονάδα όποτε νιώσετε πείνα. Προκειμένου να βοηθήσετε την διαδικασία θα πρέπει να λαμβάνετε ένα καθαρκτικό δύο φορές την ημέρα — πρωί και βράδυ. Προσοχή όμως: Μην φάτε υπερβολικά ή πολύ σύντομα αφού ολοκληρώσετε τη δίαιτα αυτή. Η τραγουδίστρια Beyonce λέγεται πως ήταν fan της δίαιτας αυτής. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για τη δίαιτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Οι 10 λόγοι για τους οποίους όλες οι γυναίκες τρελαίνονται με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Δίαιτα paleo

Αποκτήστε ξανά επαφή με τη φύση και ξεφορτωθείτε όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα ακολουθώντας τη δίαιτα αυτή η οποία σας επιτρέπει να καταναλώνετε μόνο φρέσκο κρέας, ψάρι, φρούτα και λαχανικά για να πετύχετε το στόχο σας. Όσοι τη δοκιμάσουν μπορούν να χάσουν μέχρι δύο κιλά σε τρεις εβδομάδες. Η Miley Cyrus και η Megan Fox είναι μερικές από τις διασημότητες που την εμπιστεύονται. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για τη δίαιτα.

Δίαιτα 5:2

Η δίαιτα 5:2 σας υπόσχεται να χάσετε βάρος γρήγορα χωρίς να στερηθείτε τα φαγητά που σας αρέσουν. Σύμφωνα με αυτή, τρώτε φυσιολογικά επί πέντε ημέρες και νηστεύετε τις επόμενες δύο, γεγονός που μειώνει τη συνολική πρόσληψη θερμίδων κατά 25 τοις εκατό. Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μπορείτε να τρώτε άφοβα όσα λαχανικά, ψάρια, αυγά, άπαχο κρέας και σούπες θέλετε. Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow αποδίδει την υπέροχη σιλουέτα της στη δίαιτα αυτή.

Η δίαιτα dukan

Η Dukan είναι μια δίαιτα η οποία βασίζεται στην αντίληψη του ότι μπορείς να τρως όσο θέλεις κι έχει βάση την πρωτεΐνη. Η κατανάλωση πρωτεΐνης εναλλάσσεται με κατανάλωση λαχανικών μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος σας. Με αυτόν τρόπο το σώμα σας μπαίνει σε μια διαδικασία κέτωσης διαλύοντας τα αποθέματα λίπους που υπάρχουν στο σώμα. Εάν την ακολουθήσετε μπορείτε να χάσετε μέχρι και τρία κιλά σε πέντε ημέρες. Μόλις φθάσετε στο επιθυμητό σας βάρος μπορείτε να συμπεριλάβετε σιγά σιγά στη διατροφή σας φρούτα, υδατάνθρακες και τροφές όπως μακαρόνια, ψωμί, ρύζι και τυρί. Η Δούκισσα του Cambridge λέγεται ότι ακολούθησε τη δίαιτα αυτή πριν το γάμο της. Διάσημοι σταρ όπως η Jennifer Lopez και η Gisele Bundchen πίνουν νερό στο όνομά της.

Η δίαιτα vegan

Η τραγουδίστρια Jessica Simpson έγινε vegan δύο εβδομάδες πριν το γάμο της. Η δίαιτα περιλαμβάνει τροφές όπως φακές, πράσινα λαχανικά, φρούτα, γάλα σόγιας, δημητριακά ολικής άλεσης, σπόρους και ξηρούς καρπούς. Σύμφωνα με το περιοδικό Hello Magazine, η σταρ έκανε επιπλέον και ενέσεις με βιταμίνη B-12 για να τονώσει τα επίπεδα της ενέργειας και να μην έχει στρες.

Πρόγραμμα άσκησης

Οι ειδικοί της υγείας και της άσκησης πιστεύουν πως η άσκηση αποτελεί το κλειδί για να διατηρείται το σώμα σε μια μακροχρόνια κατάσταση ευεξίας και υγείας. Συμβουλευτείτε τον γυμναστή σας και ξεκινήστε κάποιου είδους άσκησης την οποία μπορείτε εύκολα να συμπεριλάβετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα γυμναστικής πριν τη μεγάλη μέρα.

Η Khloe Kardashian έχασε περίπου 15 κιλά πριν το γάμο της ακολουθώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής που περιλάμβανε μποξ και βάρη χωρίς να στερηθεί τίποτα σε επίπεδο διατροφής.

Μειώστε το αλάτι

Κατά μέσο όρο, καταναλώνουμε περίπου εννέα γραμμάρια αλάτι ημερησίως και το μεγαλύτερο μέρος προέρχεται από τα δημητριακά και το ψωμί. Εάν μια μέλλουσα νύφη κόψει το αλάτι που καταναλώνει, το σώμα της θα χάσει 1,5 λίτρο περιττών υγρών το οποίο αντιστοιχεί σε δύο κιλά βάρους.

Καταπολεμήστε το φούσκωμα

Πολύ συχνά στην καθημερινή μας ζωή νιώθουμε φουσκωμένοι. Για να το καταπολεμήσετε θα πρέπει να τρώτε αργά και να μασάτε καλά την τροφή σας πριν την καταπιείτε. Πριν το γάμο αποφύγετε τα αναψυκτικά, τα ποτά με ανθρακικό και τις τσίχλες καθώς με αυτό τον τρόπο καταπίνετε αέρα που σας δημιουργεί φούσκωμα.

Αποφύγετε το αλκοόλ

Η κατανάλωση μπίρας δεν θα φαρδύνει μόνο τη μέση σας, θα κάνει και την κοιλιά σας και το πρόσωπό σας να φαίνονται πρησμένα. Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, επίσης, περιέχει μαγιά που δεν έχει υποστεί ζύμωση και προκαλεί φούσκωμα.

Ενυδατωθείτε

Να πίνετε 10 με 12 ποτήρια νερό την ημέρα για υγιές και καθαρό δέρμα. Το νερό δεν ενυδατώνει απλώς το δέρμα, προσδίδοντάς του λάμψη αλλά βοηθά και στην αποβολή των τοξινών. Πίνοντας νερό νιώθουμε το στομάχι μας γεμάτο και μειώνεται η όρεξή μας για φαγητό, με φυσικό τρόπο, με αποτέλεσμα να τρώμε λιγότερο.

Πηγή: msn.com

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share