Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

ZARA: Mid season sale - Τρέξτε να προλάβετε το δερμάτινο μποτίνι σε τιμή σοκ

Σίγουρα θα απογειώσετε το στυλ σας!

3 Νοεμβρίου 2020 08:59
ZARA: Mid season sale - Τρέξτε να προλάβετε το δερμάτινο μποτίνι σε τιμή σοκ

Τα παπούτσια και η τσάντα αποτελούν τα δύο αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το γυναικείο ντύσιμο και το κάνουν να ξεχωρίζει.

«Shoes transform your body language and attitude. They lift you physically and emotionally» (τα παπούτσια μεταμορφώνουν τη γλώσσα του σώματος και την εικόνα σου. Σε ανεβάζουν πραγματικά και συναισθηματικά), όπως είχε πει ο μετρ του είδους, Christian Louboutin.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα τέλειο μαύρο δερμάτινο μποτάκι που κοστίζει μόνο 34,99 ευρώ από 59,95 ευρώ και σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να το προμηθευτείς είτε από κάποιο κατάστημα ZARA είτε online μέσα από το eshop κάνοντας κλικ εδώ, ενώ σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο παλτό.

Μια μικρή περιγραφή

ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΦΑΡΔΥ ΤΑΚΟΥΝΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΑΥΡΟ - 1104/610

Μαύρο δερμάτινο μποτίνι με τακούνι. Δερμάτινο εξωτερικό μέρος. Λάστιχα στα πλάγια. Λοξό φαρδύ τακούνι μετρίου ύψους. Φινίρισμα με οβάλ μύτη.

ΣΥΝΘΕΣΗ
ΑΝΩ

75% ΔΕΡΜΑ ΑΓΕΛΑΔΟΣ, 25% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

57% ΒΑΜΒΑΚΙ, 43% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

ΣΟΛΑ

100% ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΣΤΥΡΕΝΙΟΥ-ΒΟΥΤΑΔΙΕΝΙΟΥ

ΠΑΤΟΣ

100% ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ

Αυτό το μάλλινο παλτό από τα ZARA είναι ο ορισμός του φθινοπωρινού έρωτα

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το μάλλινο καρό παλτό που ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά και κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ.

Και ποια δεν ερωτεύτηκε τα πλεκτά παλτό από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν; Και όχι άδικα φυσικά, μιας και είναι απόλυτα άνετα και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να γίνουν άκρως θηλυκά!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για σένα τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Έτσι και σήμερα, βρήκαμε το απόλυτο, τέλειο και κλασσικό καρό παλτό από τα καταστήματα ZARA. Το καλύτερο όμως στο αφήσαμε για το τέλος... Παρ' όλο που πρόκειται για ένα limited edition κομμάτι και φανταζόμασταν πως η τιμή του θα ήταν απλησίαστη, κοστίζει μόλις 49,95€. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο... casual, ρίξε μια ματιά σε αυτό το τζιν τζάκετ από τα Bershka.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ και να είσαι σίγουρη πως δεν θα το αποχωριστείς όλο το χειμώνα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share