Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το τζάκετ από τα καταστήματα Bershka που θα κάνει τις εμφανίσεις σου μοναδικές

Ανακάλυψε και εσύ τις απίστευτα χαμηλές τιμές των καταστημάτων Bershka

7 Οκτωβρίου 2020 14:10
Το τζάκετ από τα καταστήματα Bershka που θα κάνει τις εμφανίσεις σου μοναδικές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία; Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα Bershka το απόλυτο τζιν τζάκετ που θα κάνει τις εμφανίσεις σου μοναδικές και φυσικά η τιμή του είναι αρκετά οικονομική, καθώς είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 21.59 ευρώ από 35.99 ευρώ. Το προϊόν βγαίνει σε xs-s & m-l.

Το συγκεκριμένο τζάκετ είναι μαύρο και all time classic και μπορείς να το φορέσεις τόσο το πρωί με τα sneakers σου, όσο και το βράδυ με ένα πιο ροκ style. Μπορείς να κάνεις την αγορά σου είτε σε κάποιο κατάστημα Bershka είτε online από το e-shop ΕΔΩ. Το Athensmagazine.gr σας προτείνει να το συνδυάσετε με το συγκεκριμένο φόρεμα.

Μια μικρή περιγραφή: Ένδυμα από τουλάχιστον 50% οργανικό βαμβάκι = που καλλιεργείται με εναλλασσόμενες καλλιέργειες ή με χρήση φυσικών λιπασμάτων = με πρακτικές που βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας.

Σύνθεση - Εξωτερικό
100% ΒΑΜΒΑΚΙ

Βρήκαμε στα Bershka το κοντό blazer που δεν θα θες να αποχωριστείς σε τιμή... έκπληξη!

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Bershka το κοντό blazer έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και κοστίζει μόλις 17,99€!

Το Athensmagazine.gr σε μια σύντομη έρευνα που έκανε ανακάλυψε στη νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka ένα μοναδικό κοντό σακάκι που σίγουρα θα ερωτευτείς από την πρώτη ματιά.

Τα σακάκια τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυναμικά στις γυναικείες ντουλάπες και πλέον έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στη λίστα με τα must have κομμάτια.

Το κοντό σακάκι από τα καταστήματα Bershka είναι αυτό που σου επιτρέπει να το φοράς όλη μέρα καθώς δεν είναι απαραίτητο να το ταιριάξεις με ένα office look. Όσο τολμηρό κι αν σου ακούγεται εμείς έχουμε λατρέψει το συνδυασμό με τα αθλητικά σου παπούτσια.

Το συγκεκριμένο κομμάτι θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop σε τρία διαφορετικά χρώματα και στην εκπληκτική τιμή των 17,99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share