Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

ZARA: Το εμπριμέ μίνι φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας

Θα πάθετε σοκ με την τιμή του

7 Οκτωβρίου 2020 12:16
ZARA: Το εμπριμέ μίνι φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου μέσα από τα καταστήματα ZARA και κάνε τις εμφανίσεις σου μοναδικές. Το Athensmagazine.gr έκανε έρευνα αγοράς και βρήκε από την γνωστή αλυσίδα ρούχων ένα τέλειο φόρεμα σε απίστευτα χαμηλή τιμή, καθώς από 29,95 ευρώ κοστίζει 15,99 ευρώ.

Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο βγαίνει από XS έως XL, είναι εμπριμέ με αποχρώσεις πράσινο, μωβ και κίτρινο, ενώ το ίδιο ντεσέν βγαίνει και σε ασπρόμαυρο. Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας είτε από κάποιο κατάστημα ZARA ή online από το e-shop ΕΔΩ.

Μια μικρή περιγραφή: Φόρεμα με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια βολάν στην ίδια απόχρωση. Φόδρα. Κλείσιμο μπροστά με ασορτί φοδραρισμένα κουμπιά.

ΣΥΝΘΕΣΗ - EΞΩTEPIKO

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
ΦOΔPA
100% ΒΙΣΚΟΖΗ

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει να το συνδυάσετε με αυτή την μαύρη τσάντα.

Top trend στα ZARA το πιο ιδιαίτερο οβάλ τσαντάκι

Οι τσάντες είναι από τα πιο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας και φυσικά απαραίτητο αξεσουάρ. Το Athensmagazine.gr βρήκε το πιο ιδιαίτερο τσαντάκι που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες από τα καταστήματα ZARA.

Το συγκεκριμένο στιλ έχει γίνει must, αφού όλες οι γυναίκες έχουν από ένα μικρό διακριτικό τσαντάκι στην προσωπική τους συλλογή κυρίως σε μαύρο χρώμα. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε και εσείς αυτό το ιδιαίτερο τσαντάκι, με χρυσό λουράκι, που σίγουρα θα λατρέψετε.

Τόσο το σχέδιό της, όσο και το χρώμα του, μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα σου. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξεις τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου και να μην κάνεις υπερβολές με την εμφάνισή σου μιας και η συγκεκριμένη τσάντα από μόνη της είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι, το οποίο θα κλέψει τις εντυπώσεις από το υπόλοιπο look σου.

Φόρεσε τη κυρίως με μονόχρωμα ρούχα για μία μίνιμαλ και συγχρόνως εντυπωσιακή εμφάνιση και θα μας θυμηθείς! Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε το τώρα μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share