Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Ανακαλύψτε το παντελόνι που θα κάνει τις εμφανίσεις σας μοναδικές

Σε απίστευτα οικονομική τιμή

6 Οκτωβρίου 2020 12:10
ZARA: Ανακαλύψτε το παντελόνι που θα κάνει τις εμφανίσεις σας μοναδικές

Το φθινόπωρο μπήκε και αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανανεώσεις λίγο την γκαρνταρόμπα σου με τα πιο hot items της σεζόν.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA το πιο τέλειο skinny παντελόνι με αλυσίδα στο πλάι σε απίστευτα χαμηλή τιμή, καθώς από 25,95 ευρώ κοστίζει μόνο με 15,99 ευρώ.

Καν' το δικό σου είτε από ένα κατάστημα ZARA, είτε από το e shop τους μόνο με ένα κλικ ΕΔΩ. Είναι ένα jean, το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με casual outfit όσο και με πιο βραδινό. Το συγκεκριμένο παντελόνι, μπορείτε να το φορέσετε με αυτό το μπλουζάκι που σας προτείνουμε και σίγουρα θα απογειώσετε το στυλ σας.

Μια μικρή περιγραφή: Τζιν με κανονική μέση και πέντε τσέπες. Λεπτομέρεια αλυσίδα στο πλάι σε αντίθεση. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

ΣΥΝΘΕΣΗ - EΞΩTEPIKO
98% ΒΑΜΒΑΚΙ, 2% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

ZARA: Αγοράστε κοντό τοπ σε σούπερ τιμή - Κοστίζει 7,95€

Θέλετε να αγοράσετε ένα τοπ για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Το Athensmagazine.gr, μετά από μια έρευνα αγοράς που έκανε, βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι από τα καταστήματα Zara. Μάλιστα, είναι και οικονομικό, αφού κοστίζει μόνο 7,95€.

Κοιτάζοντας τη νέα κολεξιόν της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα πρασινογάλαζο κοντό τοπ, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας, καθώς ταιριάζει σε όλες σας τις εμφανίσεις. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας.

Μια μικρή περιγραφή:

Κοντό τοπ από ύφασμα που προσαρμόζεται στη γραμμή του σώματός σας. Ίσιο ντεκολτέ και τιράντες. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΤΟΠ LIMITLESS CONTOUR COLLECTION 10
7,95 EUR

Ξεπούλημα στα ZARA: Το μίντι φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers κοστίζει μόλις 7,99€

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το μίντι φόρεμα που έχουν ερωτευτεί όλες οι intagrammers και κοστίζει μόλις 7,99€.

Για ακόμη μια φορά το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς ένα από τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς. Σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω στο μίντι φόρεμα με σκίσιμο που έχει προκαλέσει φρενίτιδα.

Το σκίσιμο στο πόδι καθώς και το ύφασμά του που αγκαλιάζει το σώμα είναι το μυστικό που θα σε κάνει να δείχνεις μισή και θα αναδείξει τις καμπύλες σου. Ωστόσο, επειδή οι μόδες αλλάζουν, μην νομίζεις πως μπορείς να το φορέσεις μόνο σε κάποια βραδινή έξοδο. Φυσικά και μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα και άνετα sneakers σου για μια χαλαρή βόλτα ή ακόμη και για ένα office look.

Θα το βρεις σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, μαύρο, καφέ και μπλε για να διαλέξεις όποια εσένα σου ταιριάζει. Καν' το δικό είτε από ένα κατάστημα ZARA, είτε από το e shop τους μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το ιδανικό παπούτσι για να το συνδυάσεις, εμείς σου προτείνουμε αυτό το μποτάκι που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

 

Ροή ειδήσεων

Share