Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανζουρλισμός στα Zara με αυτό το τοπ - Κοστίζει μόνο 12,95€

Πρέπει οπωσδήποτε να το προσθέσετε στη ντουλάπα σας

29 Σεπτεμβρίου 2020 14:30
Πανζουρλισμός στα Zara με αυτό το τοπ - Κοστίζει μόνο 12,95€

Θέλετε να αγοράσετε ένα τοπ για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Το Athensmagazine.gr, μετά από μια έρευνα αγοράς που έκανε, βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι της σεζόν από τα καταστήματα Zara. Μάλιστα, είναι και οικονομικό, αφού κοστίζει μόνο 12,95€.

Κοιτάζοντας τη νέα κολεξιόν της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα τοπ με στρογγυλή κλειστή λαιμόκοψη. Πρόκειται για ένα μπλουζάκι που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας, καθώς ταιριάζει σε όλες σας τις εμφανίσεις. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ ένα παντελόνι που μπορείτε να συνδυάσετε με το τοπ.

Μια μικρή περιγραφή

Τοπ με όρθιο γιακά και κοντό μανίκι. Σε ταμπά χρώμα. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΣΥΝΘΕΣΗ

EΞΩTEPIKO - 45% ΒΙΣΚΟΖΗ, 36% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 19% ΝΑΪΛΟΝ

ΤΟΠ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ
12,95 EUR
ΤΑΜΠΑ

ZARΑ: Το passepartout μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα αυτό το φθινόπωρο

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το passepartout μαύρο φόρεμα που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και τώρα θα το βρεις με 29,95 ευρώ.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει για εσάς και σας βρίσκει τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο χαμηλές τιμές για να είστε πάντα In fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αυτή τη φορά το μάτι μας σταμάτησε στη νέα κολεξιόν των ZARA και συγκεκριμένα σε ένα φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Είναι γεγονός πως τα little black dresses είναι από τα πιο safe κομμάτια που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε όλες τις περιστάσεις μιας και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο day look.

Ένα τέτοιο κομμάτι σου παρουσιάζουμε κι εμείς που με τον κορσέ που έχει στο πάνω μέρος του θα κάνει ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο eshop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν' το τώρα δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο ιδανικός συνδυασμός για το τέλειο φθινοπωρινό outfit, ρίξε μια ματιά σε αυτό το μποτάκι και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share