Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Το φόρεμα σεμιζιέ που πρέπει να αγοράσεις - Από 40€ τώρα κοστίζει λιγότερο από 20€

Θα το λατρέψετε

26 Αυγούστου 2020 13:19
ZARA: Το φόρεμα σεμιζιέ που πρέπει να αγοράσεις - Από 40€ τώρα κοστίζει λιγότερο από 20€

Ένα φόρεμα από τα Zara που κάνει πάταγο και ξεπουλάει σαν τρελό. Είναι η απόλυτη τάση της μόδας, και τώρα θα το βρείτε σε έκπτωση.

Το Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς καθημερινά τα καλύτερα κομμάτια, και σας τα προτείνει. Ένα από αυτά είναι και αυτό το σεμιζιέ φόρεμα, που κοστίζει μόλις 19,99€. Βλέπουμε παντού να φοριούνται τέτοια φορέματα φέτος, και ήρθε η ώρα να αποκτήσετε και εσείς ένα.

Η ζώνη στη μέση θα δώσει στην σιλουέτα σας το σχήμα που επιθυμείτε και θα τονίσει τέλεια τις καμπύλες σας. Αγοράστε το με ένα κλικ εδώ. Μπορείτε να το συνδυάσετε με αυτή την τσάντα, και να κάνετε το τέλειο "city look".

ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ - 7878/544

Μίντι φόρεμα με πέτο στο γιακά. Μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα που καταλήγει σε μανσέτα με μεταλλικό κουμπί. Κάτω μέρος με ανοίγματα στα πλάγια. Λεπτομέρεια πιέτα στην πλάτη. Ζώνη με φοδραρισμένη αγκράφα από το ίδιο ύφασμα. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά που καλύπτονται από πατιλέτα.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΕΜΙΖΙΕ ΜΕ ΟΓΚΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
19,99 EUR

ZARA: Η πουκαμίσα που θα αναβαθμίσει το στιλ σου - Κοστίζει μόλις 15,99€

Αυτή η καρό πουκαμίσα από τα ZARA, είναι ένα κομμάτι που πρέπει να προστεθεί στην ντουλάπα σου. Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόλις 15,99€.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για εσάς και σας βρίσκει τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Γι' αυτό σήμερα βρήκε για εσάς το μοναδικό πουκάμισο που θα αναβαθμίσει το στιλ σου. Μπορεί να φορεθεί απ' όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις, όπως και αυτό το overshirt κοτλέ.

Αν δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, υπάρχει και η λύση του e shop. Αγοράστε το πουκάμισο με ένα μόνο κλικ εδώ!

Λευκό / Μαύρο - 4043/071

Κοντή πουκαμίσα με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα. Λεπτομέρεια με φιόγκο και άνοιγμα στο μπροστινό μέρος.
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΡΟ VICHY Λεπτομέρεια
15,99 EUR

 

Ροή ειδήσεων

Share