Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Η τσάντα "city" που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου στην πόλη - Κάνει λιγότερο από 16€

Θα την βολευτείτε

21 Αυγούστου 2020 14:15
ZARA: Η τσάντα

Το Zara δεν σταματάει ποτέ τις εκπτώσεις και τις προσφορές, οι οποίες θα σας ξετρελάνουν. Μπορείτε να αγοράσετε ό,τι χρειάζεστε σε τιμές έκπληξη. Το Athensmagazine.gr βρήκε την τσάντα που θα απογειώσει την κάθε σου εμφάνιση στην πόλη και κοστίζει 15,99 ευρώ.

Με αυτή την τσάντα θα μπορέσετε να κάνετε τα ψώνια σας στην πόλη το πρωί, αλλά και να πηγαίνετε καθημερινά στο γραφείο, αφού δίνει το office look που επιθυμείτε. Μπείτε εδώ και κάντε την αμέσως δικιά σας, πριν εξαφανιστεί από τα ράφια.

Μπορεί να ταιριάξει με τα πάντα, αφού το χρώμα της είναι ουδέτερο, και είναι η καλύτερη επιλογή για όλες τις εποχές. Μιας και αναφερθήκαμε στις εποχές, μπορείτε να δείτε και ένα μπουφάν που είναι σε έκπτωση, και θα το βολευτείτε σίγουρα από το φθινόπωρο.

Περιγραφή

Μικρή τσάντα σε σχέδιο city διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα. Χειρολαβές. Ρυθμιζόμενο και αφαιρούμενο λουρί ώμου για πέρασμα χιαστί. Φόδρα στο εσωτερικό με δύο θήκες και τσέπη στο κέντρο που κλείνει με φερμουάρ. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα.

Ύψος x Πλάτος x Βάθος: 22 x 27 x 9 cm

ΜΙΚΡΗ ΤΣΑΝΤΑ CITYΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
15,99 EUR

Zara: Αγοράστε ψηλόμεσο παντελόνι σε σούπερ τιμή - Έχει το απόλυτο χρώμα της σεζόν

Θέλετε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας ένα ψηλόμεσο παντελόνι, αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι από τα Zara. Έχει τρομερό χρώμα και είναι οικονομικό.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα πράσινο/θαλασσί παντελόνι, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί στο γραφείο, έως το βράδυ στη βόλτα σας. Είναι άνετο, δροσερό και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το κορμάκι που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Ψηλόμεσο παντελόνι. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια με έντονες ραφές στο μπροστινό και στο πίσω μέρος. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα. Κοστίζει 25,95 ευρώ. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

 

Ροή ειδήσεων

Share