Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ξεπούλημα στα ZARA - Μπουφάν μόνο με 19,99€ από 40€

Το καλύτερο για το φθινόπωρο

20 Αυγούστου 2020 14:38
Ξεπούλημα στα ZARA - Μπουφάν μόνο με 19,99€ από 40€

Ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του, και περνάμε σε μια μεταβατική εποχή, που δεν είναι άλλη από το φθινόπωρο. Για να είστε πλήρως εξοπλισμένες για τον Σεπτέμβριο, και τους επόμενους μήνες, αγοράστε αυτό το μπουφάν από τα ZARA και θα βγείτε ασπροπρόσωπες.

Το μπουφάν με κρόσσια είναι από τις κορυφαίες τάσεις τις σεζόν και μπορεί να απογειώσει ακόμα και την πιο απλή εμφάνισή σας. Μάλιστα, δεν θα βρείτε καλύτερο σε τόσο χαμηλή τιμή, αφού από 40€ μπορείτε να το αποκτήσετε μόνο με 19,99€.

Είναι σε χρώμα εκρού, με τρουκ, και πάει με τα πάντα, ενώ μπορείτε να το ταιριάξετε εύκολα με αυτό το ψηλόμεσο παντελόνι. Ακόμα έχει γιακά και μακρύ μανίκι, για να μην περνάει το δροσερό αεράκι του φθινοπώρου. Αγοράστε το τώρα με ένα κλικ εδώ.

ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΥΚ Λεπτομέρεια
19,99 EUR

Zara: Η ιδανική μπλούζα για τις καθημερινές εμφανίσεις σας κοστίζει μόνο 7,95€

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε ένα καθημερινό μπλουζάκι από τα Zara σε σούπερ τιμή, καθώς κοστίζει 7,95 ευρώ. Σίγουρα, αξίζει να την προσθέσετε στη ντουλάπα σας.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια μπλε μπλούζα με ξεβαμμένη όψη, η οποία είναι άνετη και δροσερή, ενώ θα απογειώσει και τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το σορτς που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Λεπτομέρεια τσέπη patch μπροστά. Για να την αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE - Care for fiber: 100% οργανικό βαμβάκι.

Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται χρησιμοποιώντας φυσικά λιπάσματα και παρασιτοκτόνα. Στην καλλιέργειά του, δεν χρησιμοποιούνται επίσης γενετικά τροποποιημένοι σπόροι, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας των σπόρων και της γονιμότητας του εδάφους.

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΞΕΒΑΜΜΕΝΗ ΟΨΗ
7,95 EUR
ΜΠΛΕ - 4424/808

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share