Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Zara: Το overshirt κοτλέ που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στη ντουλάπα σας

Είναι σε οικονομική τιμή!

24 Αυγούστου 2020 14:06
Zara: Το overshirt κοτλέ που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στη ντουλάπα σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ψάχνετε ένα μακρυμάνικο overshirt κοτλέ για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις; Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε το απόλυτο κομμάτι στα Zara. Πρόκειται για ένα Jacket που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα υπέροχο χακί κοτλέ, το οποίο και θα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ, αφού ταιριάζει με τα πάντα. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το paperbag παντελόνι που ταιριάζει απόλυτα.

Μια μικρή περιγραφή:

Οvershirt με γιακά και μακρύ μανίκι. Τσέπη patch μπροστά. Ξέφτια στο τελείωμα του κάτω μέρους. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά σε αντίθεση. Κοστίζει 25,95€. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Δείτε επίσης από τα Zara το ποδηλατικό κολάν που κάνει θραύση

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το ποδηλατικό κολάν που θα φοράς μέρα νύχτα και έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 12,95€.

Θα μπορούσες να το φορέσεις εκτός… ποδηλασίας; Έτσι νομίζουμε! Θα το τολμούσες; Εσύ θα μας πεις. Το είδαμε να εμφανίζεται στις πασαρέλες και έκτοτε έχει κάνει πολλές, απροσδόκητες εμφανίσεις και στους δρόμους των πόλεων.

Το Athensmagazine.gr για ακόμη μια φορά φρόντισε, έψαξε και βρήκε για εσάς το πιο οικονομικό κομμάτι της αγοράς και δεν είναι άλλο από το υπέροχο αυτό κολάν των καταστημάτων ZARA που δεν θα θες να αποχωριστείς μιας και μιλάμε για την επιτομή της άνεσης και της θηλυκότητας.

Πώς να φορέσεις το ποδηλατικό κολάν;Συνδυασμένο με XXL πουκάμισα, statement σανδάλια ή structured σακάκια, το ποδηλατικό κολάν έρχεται να αφήσει μια "αθλητική" υπόσχεση στα looks σου και μια αξιοσημείωτη εναλλακτική στα αναρίθμητα, floral φορέματα.

Κι αν θες να το συνδυάσεις και με τις βραδινές σου εμφανίσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας αλλά και στο e shop τους. Μην το σκέφτεσαι, καν΄το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share