Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

H&M: Τo nude φόρεμα για τις βραδινές σου εξόδους - Κοστίζει μόνο 10€ από 35€

Είναι ονειρικό

7 Ιουλίου 2020 18:10
H&M: Τo nude φόρεμα για τις βραδινές σου εξόδους - Κοστίζει μόνο 10€ από 35€

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα H&M το nude φόρεμα που θα σε συνοδεύει σε όλες σου τις βραδινές εξόδους και κοστίζει μόλις 10,99€ από 34,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Είναι μάξι, με λεπτές τιράντες και σουρώνει στο πλάι. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε τρία υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτό το σανδάλι και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Draped jersey dress
10,99 €

Εκπτώσεις σοκ στα H&M: Τζιν φούστα με ξέφτια μόνο 12,99€

Μια τζιν φούστα είναι must στη ντουλάπα της κάθε γυναίκας, και για αυτό το Athensmagazine.gr σας βρήκε την πιο οικονομική στα H&M.

Είναι μια φούστα που μπορεί να φορεθεί στην κάθε σου καλοκαιρινή έξοδο. Θα την βρεις σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε αλλά και σε μαύρη. Μπες στο online store για να βρεις όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεσαι με τρομερές εκπτώσεις. Αν θέλετε ωστόσο μια φούστα σε διαφορετικό στιλ, δείτε και αυτήν εδώ.

Η συγκεκριμένη φούστα μπορεί να φορεθεί ανά πάσα στιγμή, με φλατ ακόμα και με ψηλή πλατφόρμα. Μπείτε εδώ και αγοράστε την τώρα στην πιο οικονομική τιμή.

Denim skirt
12,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share