Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: "Ουρές" στα καταστήματα με αυτό το παντελόνι palazzo - Κοστίζει 12,99 € από 25,95

Θα το λατρέψετε!

29 Μαΐου 2020 09:05
ZARA:

ZARA: Το Athensmagazine.gr, καθημερινά σας παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα για τη ντουλάπα σας. Σήμερα, "ανακαλύψαμε" ένα κίτρινο παντελόνι που είναι σε προσφορά, αφού κοστίζει μόνο 12,99 € από 25,95. Θα το λατρέψετε, σίγουρα.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, και συγκεκριμένα την κατηγορία με τα special prices, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα παντελόνι palazzo με φιόγκο, που σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε την καλοκαιρινή περίοδο. Επίσης, είναι άνετο, δροσερό και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ μία ακόμα τρομερή προσφορά από τα καταστήματα Zara.

Περιγραφή για το παντελόνι

Ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στο πίσω μέρος της μέσης. Λεπτομέρεια πιέτες. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και φιόγκος στο πλάι. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

Care for fiber: ECOVERO™ Viscose.

Αυτή η βισκόζη προέρχεται από ξύλο δασών που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, όπου καλλιεργούνται δέντρα με ελεγχόμενο τρόπο και με προγράμματα που διασφαλίζουν την αναδάσωσή τους. Επίσης, είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Eurolabel, επειδή πληροί τα απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα στην διαδικασία παραγωγής της.

Δείτε και την απόλυτη denim 90s φούστα από τα Zara

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς στα καταστήματα ZARA την απόλυτη denim 90s φούστα που δεν θα θες να αποχωριστείς.

Καθημερινά σας προτείνουμε τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αφού λοιπόν το denim look φέτος έχει την τιμητική του ανακαλύψαμε την τέλεια φούστα που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να της αλλάζεις ύφος συνδυάζοντας με τα ανάλογα αξεσουάρ και παπούτσια. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη... Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας αλλά και στο e shop τους με μόνο 15,99€. Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Επειδή λοιπόν φροντίζουμε για εσένα και ξέρουμε πως το μίνιμαλ λουκ είναι αυτό που μπορεί να εντυπωσιάσει, δες εδώ το απόλυτο μίνιμαλ μπλουζάκι που μπορείς να συνδυάσεις αυτή τη φούστα για ένα υπέροχο καθημερινό outfit.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share