Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο Έλληνας που ντύνει τη Lana Del Rey (και όχι μόνο)!!! Γιατί τον προτιμούν όλες με κλειστά μάτια;;;

15 Ιουλίου 2013
Αυτός είναι ο Έλληνας που ντύνει τη Lana Del Rey (και όχι μόνο)!!! Γιατί τον προτιμούν όλες με κλειστά μάτια;;;

Πανικό προκάλεσε η Lana Del Rey με την εμφάνισή της στην Αθήνα, κάνοντας τους θαυμαστές της να πίνουν νερό στο όνομά της. Και εκείνη όμως αποδεικνύει πως εκτιμά ιδιαίτερα την Ελλάδα, αφού επιλέγει τις δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή Σπυρίδωνα Τσαγκαράκη για τις εμφανίσεις της.


Της Μαριάννας Σπανού


Η συναυλία της διάσημης τραγουδίστριας στο Rockwave Festival ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για το καλοκαίρι όλων των μουσικόφιλων, αφού τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη αποτελεί το νέο ίνδαλμα για τη νεολαία. Μπορεί να διακρίνεται για την αισθαντική φωνή και τα μελωδικά τραγούδια της, οι στυλιστικές επιλογές μιας γυναίκας όμως πάντα κάνουν τη διαφορά. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Σπυρίδων Τσαγκαράκης φαίνεται πως έκανε την καλύτερη δουλειά, αφού όλοι είχαν κάτι θετικό να πουν για την εμφάνιση της Lana. Ο Έλληνας σχεδιαστής έντυσε με τις δημιουργίες του την τραγουδίστρια, προσθέτοντας το όνομά της στη μακροσκελή λίστα με τις επώνυμες σταρ του διεθνούς τζετ σετ που τον επέλεξαν.


Ο Σπυρίδων Τσαγκαράκης δεν αρέσκεται στα πολλά λόγια και στην περιττή προβολή στα εγχώρια μίντια, γι' αυτό και ίσως το όνομά του να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό στην Ελλάδα, τα μεγαλύτερα έντυπα του κόσμου όμως (Vogue, Fault, New York Times, Guardian) φιλοξενούν editorials και αφιερώματα σε εκείνον. Ωστόσο, δεν αποποιείται την καταγωγή του, αντιθέτως είναι πολύ περήφανος γι' αυτή, καθώς ήταν και ένας λόγος για την επιτυχία του στον επαγγελματικό τομέα. «Είναι πολύ σημαντικό το ότι μεγάλωσα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, επομένως είναι δύσκολο για μένα να μην εμπνέομαι και στη δουλειά μου από αυτό, ειδικά από τη στιγμή που μέχρι και τα 20 μου είχα επιρροές από την ελληνική παράδοση, την ιστορία, την μουσική και τη θρησκεία», έχει δηλώσει ο σχεδιαστής μόδας σε συνέντευξή του.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι μερικά από τα κομμάτια της συλλογής του περιλαμβάνονται στις μόνιμες συλλογές μουσείων όλου του κόσμου. «Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να δημιουργεί και να καταφέρνει ένα αποτέλεσμα που πληροί την ανάγκη του κοινού να παρατηρεί, να φοράει, να κατέχει το ρούχο είτε ως έκθεμα, είτε ως πίνακα ζωγραφικής, είτε ως οτιδήποτε άλλο. Αν αυτή η επιθυμία δεν ξυπνάει ποτέ, κάτι πάει στραβά με αυτό το δημιούργημα», σημειώνει ο σχεδιαστής που κατά καιρούς έχει ντύσει από την Κέιτ Μίντλετον μέχρι τη Ζέτα Μακρυπούλια.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share