Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Bershka: Βρήκαμε το πιο "καυτό" κορμάκι της σεζόν με τούλι και κορσέ!

Το λατρέψαμε!

26 Ιανουαρίου 2020 15:39
Bershka: Βρήκαμε το πιο

Τα κορμάκια σταδιακά κερδίζουν έδαφος και χώρο στη ντουλάπα μας και βέβαια όχι άδικα μιας και αποτελούν ένα απο τα πιο hot και σέξι κομμάτια που μπορεί να φορέσει μια γυναίκα.

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε μέρα ψάχνει για σένα τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς έτσι και σήμερα έψαξε και βρήκε το πιο σέξι, το πιο ιδιαίτερο, το πιο "καυτό" το πιο... Ότι και να πούμε γι' αυτό το κορμάκι από τα καταστήματα Bershka είναι λίγο.

Σίγουρα θα το λατρέψεις όσο κι εμείς! Είναι από τούλι, συνεπώς διαφάνεια και το καλύτερο στο αφήσαμε για το τέλος... Έχει και ενσωματωμένο κορσέ! Οπότε το αποτέλεσμα είναι ένα και καθορισμένο πριν καν το φορέσεις. Θα απογειώσει κάθε καμπύλη του κορμιού σου κι εσύ θα φαίνεσαι υπέρλαμπρη.

Αν ανησυχείς για το συνδυασμό που θα μπορούσες να κάνεις θα σου συνιστούσαμε να το συνδυάσεις με ένα ξεφτισμένο mom fit τζιν μιας και είναι ένα απλό κομμάτι κι έτσι όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω στο κορμάκι σου!

Μια μικρή περιγραφή για το κορμάκι:

Κορμάκι από τούλι με κορσέ
ΑΝΑΦ. 3084/810/800

15.99 €

Celestino: Το πιο απαλό πουλόβερ ζιβάγκο που θα λατρέψεις το χρώμα του! - Κοστίζει πλέον 13 ευρώ!

Βρήκαμε στα Celestino ο πιο απαλό πουλόβερ ζιβάγκο που θα λατρέψεις και κοστίζει πλέον 13 ευρώ!

Είναι απαλό, ζιβάγκο και με μανίκια. Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, με αθλητικά, μποτάκια, ακόμα και με μπότες μέχρι το γόνατο. Ένα κομμάτι...μπαλαντέρ!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς καθημερινά τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς, σήμερα λοιπόν σας βρήκαμε το ιδανικό πουλόβερ από τα καταστήματα Celestino για να συνοδεύσει όλες σας τις εμφανίσεις!

Η στενή του φόρμα κολακεύει ιδιαίτερα και μπορείς να το συνδυάσεις το πρωί με ένα slouchy παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση για ένα πιο casual look και το βράδυ με μια φούστα!

Είναι ροζ και μαλακό... Πηγαίνει σε όλους τους τύπους σώματος, όπως και αυτή η μπλούζα πάλι από τα Celestino και σίγουρα θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου!

Επωφελήσου τις προσφορές!

Ζιβάγκο με απαλή υφή, σε ροζ ανοιχτό χρώμα


ΚΩΔΙΚΟΣ: WE7934.9853
€13,95 €19,95(-30%)

Celestino: Το φανταστικό βουλουτέ μπουφάν έχει το χρώμα που θα ερωτευτείς και κοστίζει πλέον 19 ευρώ!

Βρήκαμε το φανταστικό βουλουτέ μπουφάν σε μωβ απόχρωση από τα Celestino μόνο με 19 ευρώ!

Τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι πλέον στην ντουλάπα μας και είναι ψάχνουμε τι μπορεί να μας κρατήσει ζεστές για όσο χρειαστεί κατά τη διάρκεια της μέρας που όμως θα μας κάνει να φαινόμαστε κομψές και στιλάτες!

Εμείς για αυτό τον λόγο σου βρήκαμε το απόλυτο μπουφάν από τα Celestino που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου αφού είναι πάντα στη μόδα και η no 1 επιλογή των ειδικών και είναι σε υπερπροσφορά!

Το μωβ μπουφάν μπορεί να σε σώσει φέτος τον χειμώνα, όχι μόνο θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα είσαι και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Επωφεληθείτε τις προσφορές!

Βελουτέ μπουφάν με κουκούλα
ΚΩΔΙΚΟΣ: WE7935.6330
€19,95 €34,95(-43%)

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share