Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Bershka: Βρήκαμε το πουκάμισο που είναι τάση και έχει έκπτωση! Κοστίζει 3.99 ευρώ!

Μην χάσετε την ευκαιρία!

23 Ιανουαρίου 2020 14:20
Bershka: Βρήκαμε το πουκάμισο που είναι τάση και έχει έκπτωση! Κοστίζει 3.99 ευρώ!

Ανακαλύψαμε το τέλειο πουκάμισο από τα Bershka που μπορείτε να το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ! Είναι σε έκπτωση και κοστίζει μόνο 3.99! Δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι πάντα in fashion και να μην νιώθουν αποκομμένες από τις διεθνείς τάσεις! Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και φυσικά είναι και οικονομικά!

Το συγκεκριμένα πουκάμισο, που σας προτείνουμε σήμερα, έχει λευκό χρώμα, είναι άνετο και φυσικά μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πάντα, όπως είναι και αυτό το παντελόνι, εξίσου από τα Bershka. Από 15.99 κοστίζει μόνο 3.99.

Bershka: Ανακαλύψαμε το πιο σικάτο πουκάμισο της σεζόν που σίγουρα θα εντυπωσιάσει!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι πάντα in fashion και να μην νιώθουν αποκομμένες από τις διεθνείς τάσεις! Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και φυσικά είναι και οικονομικά! Αυτή την φορά εντοπίσαμε στα καταστήματα Bershka το τέλειο πουκάμισο που κοστίζει μόνο 9 ευρώ και κάνει θραύση!

Το λευκό του χρώμα θα σας κάνει να το συνδυάσετε με πολλά παντελόνια ή φούστες! Ιδανικά θα μπορούσες να το συνδυάσεις με ένα στενό παντελόνι καμπάνα για το τέλειο office look!

Η ζώνη που έχει ενσωματωμένη το πουκάμισο όσο και τα balloon μανίκια του το κάνει να είναι ακόμα πιο θηλυκό και ξεχωριστό!

Μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο:

Πουκάμισο με ζώνη

22.99 € 9,99€

Bershka: Το θηλυκό μαύρο φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Σου βρήκαμε το θηλυκό μαύρο φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ! Υπάρχει στα καταστήματα Bershka και κοστίζει μόνο 9 ευρώ!

Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα μαύρο φόρεμα αφού σου χαρίζει κατευθείαν στιλ, θηλυκότητα και παράλληλα κολακεύει τα σημεία του σώματός σου.

Είτε σκέτο είτε με μια ωραία φαρδιά ζώνη στη μέση, αποτελεί το ιδανικό ρούχο για κάθε μέρα!

Αυτό το φόρεμα από τα Bershka, μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Μίνι φόρεμα με βολάν και φαρδιά μανίκια. Γραμμή εβαζέ. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή

ΑΝΑΦ. 5573/187/800

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share