Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ZARA: Το άκρως θηλυκό φόρεμα που κολακεύει τις καμπύλες είναι σε έκπτωση και κοστίζει 9 ευρώ!

Είναι εντυπωσιακό!

12 Ιανουαρίου 2020 09:59
ZARA: Το άκρως θηλυκό φόρεμα που κολακεύει τις καμπύλες είναι σε έκπτωση και κοστίζει 9 ευρώ!

Το άκρως θηλυκό φόρεμα μου κολακεύει τις καμπύλες το βρήκαμε στα ZARA είναι σε έκπτωση και κοστίζει 9 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το παλτό που ανακαλύψαμε για τις κρύες μέρες!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε μαύρο χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ η ανοιχτή πλάτη θα κεντρίσει σίγουρα τα βλέμματα και τις θετικές εντυπώσεις!

Το φόρεμα με πλάτη, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού...

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR9,99 EUR-40%
ΜΑΥΡΟ - 5039/900

Bershka: Το mom fit τζιν με ενσωματωμένη ζώνη που έχει τρελάνει τις influencers!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς τα καλύτερα τζιν της αγοράς που θα θέλετε να φοράτε όλη μέρα! Το τζιν είναι μια καθημερινή και άνετη επιλογή που μπορεί να αναδείξει το σώμα σας και το στιλ σας! Στα καταστήματα Bershka βρήκαμε το απόλυτο τζιν mom fit με ζώνη που φοράνε όλες οι influencers και κοστίζει μόνο 25.99 ευρώ!

Αν θέλετε μπορείτε να το συνδυάσετε με ψιλοτάκουνα πέδιλα και ένα ωραίο top για να πάτε μια βόλτα για ποτό το βράδυ! Με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε να γίνεται κι εσείς μια influencer!

Μην φοβάστε να τολμήσετε στο στιλ και να δημιουργήσετε ένα σύνολο που θα σας αναδεικνύει και θα είναι μοντέρνο! Η μόδα είναι για όλους και πρέπει να βρίσκουμε τα κομμάτια που ταιριάζουν σε εμάς!

Δείτε το mom fit με ζώνη που σας βρήκε η ομάδα του Athensmagazine.gr:

 

Ροή ειδήσεων

Share