Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Bershka: Βρήκαμε το διαχρονικό μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία! Κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Θα το λατρέψετε!

2 Ιανουαρίου 2020 14:13
Bershka: Βρήκαμε το διαχρονικό μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία! Κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Βρήκαμε στα Bershka το διαχρονικό μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία! Κοστίζει μόλις 19 ευρώ!

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά!

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό μαύρο φόρεμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά και τη σιλουέτα. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο σμιλεμένη και ελκυστική, ενώ το ντεκολτέ φαίνεται σικ χωρίς ναι είναι προκλητικό.

Το μαύρο φόρεμα είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι κομψό και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για μια βραδινή έξοδο, ένα ραντεβού.. ακόμα και για τις γιορτές!

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια φλατ μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα με τιράντες και κόμπο σε μαύρη απόχρωση

ΑΝΑΦ. 0376/296/800

H&M - Απίστευτη προσφορά: Το πιο πολυσυζητημένο παλτό έχει έκπτωση και κοστίζει τώρα 14 ευρώ!

Απίστευτη προσφορά από τα H&M! Το πιο πολυσυζητημένο παλτό έχει έκπτωση και κοστίζει τώρα 14 ευρώ!

Τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι πλέον στην ντουλάπα μας και είναι ψάχνουμε τι μπορεί να μας κρατήσει ζεστές για όσο χρειαστεί κατά τη διάρκεια της μέρας που όμως θα μας κάνει να φαινόμαστε κομψές και στιλάτες!

Ο καιρός άλλαξε απότομα οπότε μια αγορά παλτό αυτήν την περίοδο των εκπτώσεων είναι καλή επιλογή!

Εμείς για αυτό τον λόγο σου βρήκαμε το απόλυτο παλτό από τα Η&Μ που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου αφού είναι πάντα στη μόδα και η no 1 επιλογή των ειδικών και είναι σε υπερπροσφορά!

Το γκρι παλτό μπορεί να σε σώσει φέτος τον χειμώνα, όχι μόνο θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα είσαι και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Επωφεληθείτε τις προσφορές!

Γκρι παλτό, μαρκύ, με τσέπες

14,99 από €49,99 €

ZARA: Αυτή είναι η μπλούζα τουίντ που όποια γυναίκα δεν την έχει πρέπει σίγουρα να αγοράσει!

Αυτή είναι η μπλούζα τουίντ από τα Zara που όποια γυναίκα δεν την έχει πρέπει σίγουρα να αγοράσει!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι πάντα μέσα στην μόδα και να μην νιώθουν αποκομμένες από τις τάσεις!

Η συγκεκριμένη μπλούζα αν και είναι η τελευταία λέξη της μόδας είναι παράλληλα και διαχρονικό και φοριέται παντού με τον κατάλληλο συνδυασμό!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για τη νέα χρονιά. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στο Zara το τέλειο κομμάτι που κοστίζει μόνο 29,99 ευρώ κάνει θραύση!

Με αυτό το στιλ το καλό είναι ότι δεν σταματούν να μας δίνουν έμπνευση με τις street style εμφανίσεις που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε!

Μια μικρή περιγραφή:

Μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Τσέπες patch στο στήθος. Λεπτομέρεια με τελειώματα σε ύφανση τουίντ σε συνδυασμό σε αντίθεση. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

ΜΑΥΡΟ - 4437/043

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share