Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Zara: Βρήκαμε το ψηλόμεσο παντελόνι που θα λατρέψεις! Κοστίζει μόνο 25 ευρώ!

Μπορείς να το φορέσεις στις γιορτές!

25 Δεκεμβρίου 2019 07:47
Zara: Βρήκαμε το ψηλόμεσο παντελόνι που θα λατρέψεις! Κοστίζει μόνο 25 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε το ψηλόμεσο παντελόνι από τα Zara, που σίγουρα θα φορέσεις στις γιορτές. Κοστίζει 25,95 ευρώ!

Κοιτάζοντας το site με τα τέλεια ρούχα, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το παντελόνι, το οποίο και μπορείς να φορέσεις είτε στη δουλειά, είτε στο ποτό. Μάλιστα, μπορείς να το συνδυάσεις και με αυτό το πουκάμισο εξίσου από την συλλογή των zara.

Πρόκειται για ψηλόμεσο παντελόνι. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια με πιέτες στο μπροστινό μέρος στη μέση. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα.

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 7901/232

ZARA: Θες να κάνεις τέλειες εμφανίσεις; Σου βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα σε φανταστική τιμή!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε για σένα το τέλειο φόρεμα από τα Zara, για να κάνεις την κάθε σου εμφάνιση ξεχωριστή. Η τιμή του είναι φανταστική...

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα φόρεμα με πολύχρωμες πούλιες, το οποίο είναι κοντό. Σίγουρα θα το ευχαριστηθείς τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για κοντό φόρεμα με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια απλικέ πολύχρωμες πούλιες. Φόδρα. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Κοστίζει 39,95 ευρώ. Κι αν δεν ξέρεις με τι παπούτσια να το συνδυάσεις, εμείς σου έχουμε βρει την ιδανική, αναπαυτική γόβα, εξίσου από τα zara!

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΟΥΛΙΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR
ΜΟΝΑΔΙΚΟ - 7901/310

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share