Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε τη γόβα που κοστίζει μόνο 29€ και θα τη φορέσεις σε κάθε σου εμφάνιση!

Είναι τέλεια!

9 Οκτωβρίου 2019 08:15
ZARA: Βρήκαμε τη γόβα που κοστίζει μόνο 29€ και θα τη φορέσεις σε κάθε σου εμφάνιση!

Βρήκαμε την τέλεια γόβα από τα ZARA, που θα τη φορέσεις σε κάθε σου εμφάνιση! Είτε στο γραφείο είτε για ποτό. Κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr πάντα ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Μάλιστα, πρόσφατα βρήκαμε και το ιδανικό φόρεμα που θα σε δείχνει ''μισή''!

Κάποια κομμάτια είναι σχεδόν ''απαραίτητα'' στην ντουλάπα μας, και ιδίως οι γόβες οι οποίες είναι εντυπωσιακές για κάθε εμφάνιση.

Πρόκειται για μαύρο παπούτσι με τακούνι. Λεπτομέρεια ψηλό και λεπτό τακούνι σε κοκάλινο σχέδιο. Μυτερό τελείωμα.Ύψος τακουνιού 11 cm.

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΑΚΟΥΝΙ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR

ZARA: Αυτό το backpack ψηφίστηκε το Νο 1 σε Instagram και blogs!

Αυτό το backpack ψηφίστηκε το Νο 1 σε Instagram και blogs και είναι από τα Zara!

Ψάξαμε βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε την τσάντα που θα κρατάς όλο τον χειμώνα από την νέα συλλογή του Zara!

Το Athensmagazine.gr έχει κάθε μέρα τις καλύτερες επιλογές σε ρούχα αλλά και τσάντες για εσένα! Αυτήν την φορά βρήκαμε την τέλεια τσάντα backpack με σχέδιο ζώου που κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ και είναι διαθέσιμη καταστήματα Zara!

Επιλέχτηκε δικαίως από τις πιο στιλάτες τσάντες αφού εκτός από πρακτική έχει το σχέδιο ζώου που είναι μια από τις τάσεις για φέτος ενώ το μαύρο της χρώμα δεν σε δεσμεύει με κανένα ρούχο!

Μια μικρή περιγραφή για την backpack:

Μαύρο σακίδιο. Σχέδιο ζώου στο εξωτερικό μέρος. Μπροστινή τσέπη με μαγνητικό κούμπωμα και λεπτομέρεια λουρί με οπές και χρυσαφί μεταλλικό κομμάτι. Χειρολαβή. Ρυθμιζόμενα λουριά ώμου. Εσωτερική επένδυση. Κλείσιμο με φερμουάρ

ΣΑΚΙΔΙΟ ΜΕ ΣΧΕΔΟ ΖΩΟΥΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 6810/004

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share