Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Zara: Το απόλυτο σακίδιο με τρουκ που φοράνε όλες οι influencers!

Κοστίζει μόνο 35,95 ευρώ!

16 Σεπτεμβρίου 2019 13:04
Zara: Το απόλυτο σακίδιο με τρουκ που φοράνε όλες οι influencers!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να ακολουθεί την μόδα και να είναι άνετη με τα αξεσουάρ που θα φοράει; Το Athensmagazine.gr ψάχνει κάθε μέρα τις καλύτερες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ για εσάς! Αυτήν την φορά βρήκαμε την τέλεια τσάντα σακίδιο που κοστίζει μόνο 35.95 ευρώ και θα το βρείτε στα καταστήματα Zara!

Δεν υπάρχει πιο άνετη τσάντα από το σακίδιο και ειδικά όταν είστε από το πρωί έξω στην δουλειά και μετά για έναν καφέ! Οι γυναίκες λατρεύουμε να έχουμε χώρο και άνεση στην τσάντα μας ώστε να βάζουμε διάφορα πράγματα όπως καλλυντικά, την ατζέντα μας και πολλά άλλα!

Μια μικρή περιγραφή:

Μαύρο σακίδιο. Καπάκι και πλαϊνά με τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ και λεπτομέρεια τρουκ. Λουριά ώμου που προσαρμόζονται με λεπτομέρεια με αλυσίδα. Εσωτερική επένδυση. Κλείνει με σούρα.

Δείτε την τσάντα σακίδιο με τρουκ που σας προτείνει το Athensmagazine.gr:

ΣΑΚΙΔΙΟ ΜΕ ΤΡΟΥΚΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
35,95 EUR

Zara - Νέα συλλογή: Το τζιν που συνδυάζει τις 2 τάσεις της σεζόν και φοριέται όλη μέρα!

Αυτό το τζιν που συνδυάζει τις 2 τάσεις της σεζόν και φοριέται όλη μέρα!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Αν ακολουθείς την μόδα και θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα με την κομψότητα σου.. αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη τότε μην χάνεις χρόνο! Το Zara έχει το πιο ωραίο τζιν που θα φοράς όλη τη σεζόν...

Πραγματικά είναι κομψό αλλά και ταυτόχρονο μοντέρνο και μπορείς να συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά στιλ χωρίς να προβληματίζεσαι πολύ, που σημαίνει ότι φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είτε με ψηλά είτε με χαμηλά παπούτσια!

Το συγκεκριμένο κολακεύει πολύ κάθε σωματότυπο γιατί είναι ψηλόμεσο κι έχει ιδιαίτερες σκισμένες λεπτομέρειες στο τελείωμα για να μην δείχνει βαρετή η εικόνα σου!

Τα σκισμένα τζιν ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο denim trend! Το πιο ανθεκτικό και αρρενωπό ύφασμα εκεί έξω, ανακαλύφθηκε και χρησιμοποιήθηκε αρχικά για στολές εργασίας σε εργοστάσια

Τα σκισίματα και οι επιμελώς τοποθετημένες φθορές στα τζιν προσδίδουν πάντα ανεμελιά, νεανικότητα αλλά και μια νότα… επανάστασης! Ανακάλυψε παρακάτω τα βήματα για να σκίσεις μόνη σου τα τζιν σου.

Μια μικρή περιγραφεί για το τζιν:

Ψηλόμεσο τζιν με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Απλικέ ύφασμα με συνδυασμό για αντίθεση στη τσέπη. Ξέφτια στο τελείωμα του κάτω μέρους. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

ΤΖΙΝ Z1975 MOM FIT ΜΕ ΑΣΟΡΤΙ ΤΣΕΠΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΠΛΕ ΜΕΣΑΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ - 1889/163

Zara - Νέα συλλογή: Βάλε στην άκρη τα παπούτσια σου! Αυτό το μποτάκι θα το φοράς όλη τη σεζόν!

Βάλε ό,τι παπούτσι φοράς στην άκρη και δες το μποτάκι που σου προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr!

Αυτό είναι το μαύρο μποτάκι με τις λέπτομέρειες από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara που ήδη ξεχώρισε! Θα σε βγάλει σίγουρα όλο το φθινόπωρο και κοστίζει μόνο 29 ευρώ! 3+1 συμβουλές για να επιλέξεις τα σωστά παπούτσια!

Η ομάδα μόδας του Athensmagazine.gr για ακόμα μια φορά εντόπισε από τα Zara ένα κομμάτι που θα φοράς αυτήν την εποχή που αλλάζεις τα ανοιχτά παπούτσια, και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την καρνταρόμπα σου!
Πολλές είναι ήδη εκείνες που το έχουν πάρει και το συνδυάζουν και τώρα με σορτσάκι ή κοντές φούστες ακόμα και με ένα απλό τζιν! Μια τάση που έρχεται από το εξωτερικό...

Μια μικρή περιγραφή του υποδήματος:

Ίσιο μποτάκι σε μαύρο χρώμα. Εξωτερικό μέρος με ανοίγματα στα πλάγια. Θηλιά στο πίσω μέρος. Κούμπωμα με κυκλική μεταλλική αγκράφα στο πλάι.

ΙΣΙΟ ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 7186/001

Zara: Αυτή την all day πουκαμίσα προτείνουν οι fashion editors της Vogue για τον χειμώνα!

Αυτή την all day πουκαμίσα από τα Zara που προτείνουν οι fashion editors της Vogue για τον χειμώνα!

Εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια τις προτάσεις που δίνουν οι καλύτεροι fashion editors για τη νέα τάση του 2020 και σας την παρουσιάζουμε. Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι πάντα μέσα στην μόδα και να μην νιώθουν αποκομμένες από τις διεθνείς τάσεις!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για τη νέα σεζόν. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στο Zara την τέλεια πουκαμίσα που κοστίζει μόνο 29 ευρώ και κάνει θραύση!

Η πουκάμισα που σας προτείνουμε από το Zara μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το μαύρο της χρώμα συνδυάζεται με πολλά παντελόνια ή φούστες!

Μια μικρή περιγραφή για την πουκαμίσα:

Μακριά ημιδιάφανη πουκαμίσα με γιακά και μακρύ μανίκι. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Αυτό το προϊόν δεν περιλαμβάνει φόδρα.

ΣΑΤΙΝΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΜΕ ΓΙΑΚΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 4886/273

 

Ροή ειδήσεων

Share