Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Το σικ πουκάμισο που ταιριάζει με τα πάντα είναι σε -40% έκπτωση και κοστίζει 16 ευρώ!

Κορίτσια έχει γίνει πανικός!

18 Δεκεμβρίου 2019 07:39
ZARA: Το σικ πουκάμισο που ταιριάζει με τα πάντα είναι σε -40% έκπτωση και κοστίζει 16 ευρώ!

Εντοπίσαμε στα Zara το σικ πουκάμισο που ταιριάζει με τα πάντα είναι σε -40% έκπτωση και κοστίζει 16,99 ευρώ!

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για τη νέα σεζόν. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στα Zara το πουκάμισο που ταιριάζει με όλα τα στιλ και σε όλες τις γυναίκες και είναι εξωφρενικά οικονομικό!

Το πουκάμισο που σας προτείνουμε από το Zara μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το εκρού χρώμα συνδυάζεται με πολλά παντελόνια ή φούστες! Επιπλέον πολύ σημαντικό είναι το υλικό από το οποίο έχει φτιαχτεί αλλά και η ιδιαιτερότητα του στα μανίκια που το κάνει ξεχωριστό. Τέλος οι πουά λεπτομέρειες του του δίνουν μια πιο δροσερή και παράλληλα σικάτη νότα!

Μη χάνεις χρόνο και επωφελήσου την μεγάλη έκπτωση που έφτασε και τα 40% με τελική τιμή πλέον 16,99 ευρώ!

Μια μικρή περιγραφή για το πουκάμισο

Ημιδιάφανη πουκαμίσα με γιακά. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με κουμπιά. Λεπτομέρεια πλισέ στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

H&M: To black velour φόρεμα με διαφάνεια που μπορείς να φορέσεις και στο ρεβεγιόν έχει την πιο super τιμή!

Εντοπίσαμε στα H&M τo black velour φόρεμα με διαφάνεια που μπορείς να φορέσεις και στο ρεβεγιόν έχει την πιο super τιμή!

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και πολλές γυναίκες ψάχνουν από τώρα τι θα φορέσουν το βράδυ του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν.

Εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε ένα φόρεμα που σίγουρα θα αναδείξει τη θηλυκή σας πλευρά κάνοντας να φαίνεται η σιλουέτα σας ελκυστική αλλά όχι πρόστυχη.

Ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα είναι πάντα μέσα στη μόδα, είναι διαχρονικό και ταιριάζει σχεδόν σε όλες! Η βελούδινη υφή επίσης του δίνει μια ιδιαίτερη νότα κάνοντας πιο γιορτινό ενώ η διαφάνεια στα μανίκια δίνει ένα πιο δροσερό ύφος.

Συνδυάζεται εξαιρετικά με ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες, όπως είναι αυτές που σας είχαμε προτείνει πρόσφατα και εμείς.

Μια μικρή περιγραφή του φορέματoς:

Κοντό μαύρο φόρεμα σε βελούδινη υφή, με διαφάνεια στο πάνω μέρος.

Art. no.0823847001

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share