Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Stradivarius: Το τέλειο μποτάκι με τρουκς κοστίζει μόλις 35 ευρώ!

Τρέξτε να το προλάβετε!

19 Δεκεμβρίου 2019 18:20
Stradivarius: Το τέλειο μποτάκι με τρουκς κοστίζει μόλις 35 ευρώ!

Αυτά τα μποτάκια λάτρεψαν οι influencers στο instagram και τα βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius και κοστίζουν 35 ευρώ!

Ο χειμώνας είναι πλέον εδώ και μας καλεί σε εμφανίσεις που μπορείς να συνδυάσεις πολλά στοιχεία και να κάνεις ένα ξεχωριστό look!

Είναι το must have της σεζόν και δεν είναι άλλο από το χαμηλό μποτάκι σε μαύρη απόχρωση που συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα looks! Αν πάλι, ψάχνεις κάτι για τις γιορτινές σου εξόδους και προτιμάς τα ψηλοτάκουνα, το Athensmagazine.gr βρήκε για σένα στα καταστήματα Migato το τέλειο βραδινό μποτάκι με 64% έκπτωση.
Τα συγκεκριμένα τα έχουμε δει αμέτρητες φορές στο instagram να φοριούνται με τζιν, παντελόνια ακόμα και με πιο ρομαντικά φορέματα δίνοντας ένα πιο ροκ στιλ στο σύνολο.
Αν σκέφτεστε ότι τα ωραία looks των influencers κοστίζουν μια περιουσία να σας πούμε ότι τα συγκεκριμένα μποτάκια κοστίζουν μόλις 35,99 ευρώ, κάτι που δηλώνει πως με τις σωστές αγορές μπορείτε να ντυθείτε οικονομικά και πάνω απ' όλα στιλάτα!
Μια μικρή περιγραφή για το μποτάκι:
ΑΝΑΦ. 6899/041-I2019
Μποτίνια με τρακτερωτή σόλα και τρουκ
35,99 €

Mango: Το απόλυτο μποτάκι που όλες οι γυναίκες θέλουν κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Έρχεται το φθινόπωρο και ένα ζευγάρι μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, γνωστά και ως ankle boots είναι απολύτως απαραίτητα και εύχρηστα! Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά σας έχουμε το απόλυτο μποτάκι από τα Mango που κοστίζει μόλις 29,99 ευρώ. Ακόμα κάθεσαι;

Δείτε επίσης: Mango: Η ζακέτα που κοστίζει κάτω από 16 ευρώ και θέλουν όλες οι γυναίκες!

Είναι στιλάτο και συνδυάζεται με όλες τις εμφανίσεις και τα looks σου. Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, στην δουλειά, στο γραφείο, σε έναν χαλαρό καφέ αλλά και για ένα πότο το βράδυ. Πραγματικά είναι το απόλυτο τρεντ και δεν θα βαρεθείς να το φοράς!

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένης της άνεσης, του στυλ και της προσιτής τιμής, αφού είναι σε έκπτωση! Σε ανιμαλ πριντ- φιδέ μοτίβο και καομπόικο στυλ ακολουθεί την τάση της μόδας και κλέβει τις εντυπώσεις!

Έχει φαρδύ τακούνι και εσωτερική φόδρα, και τελειοπείται με κλείσιμο με φερμουάρ. Το ύψος του τακουνιού είναι 4 εκ..

Δες πώς μπορείς να το συνδυάσεις με βάση το μοντέλο:

REF. 53093027-DETROIT1-LM

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share