Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Mango: Η ζακέτα που κοστίζει κάτω από 16 ευρώ και θέλουν όλες οι γυναίκες!

Προλάβετε πριν εξαντληθεί!

29 Οκτωβρίου 2019 17:19
Mango: Η ζακέτα που κοστίζει κάτω από 16 ευρώ και θέλουν όλες οι γυναίκες!

Μια ζακέτα είναι πάντα χρήσιμη και μπορεί να δώσει επιπλέον στυλ σε κάθε εμφάνιση. Δες την ζακέτα λάστιχο από τα Mango που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες και είναι πλέον best seller! Πρόλαβε την πριν εξαντληθεί!

Δες και αυτό: Mango: Οι μπότες που φόρεσε η Gigi Hadid! Κάνουν λιγότερο από 70 ευρώ!

Κοστίζει μόλις 15,99 ευρώ και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλά χρώματα, όπως μαύρο, λευκό, κόκκινο, καφέ κ.α. Έτσι ταιριάζει άψογα με όλα τα σύνολα σου! Είναι σε σχέδιο μίντι, με ύφασμα πλεκτό και μακρύ μανίκι, δηλαδή ότι πρέπει για τώρα που μπαίνουν τα κρύα.

Ακόμα έχει δυο εξωτερικές τσέπες μπροστά και τελειώματα από λάστιχο! Δες την πώς φοριέται από το μοντέλο στην ιστοσελίδα του Mango και πάρε μερικές ιδέες!

Mango: Το τζάκετ που κυριαρχεί την φθινοπωρινή σεζόν 2019! Το επιλέγουν ακόμα και οι διάσημοι!

Είναι εποχή των δερμάτινων μπουφάν, τζάκετ ή εποχή για blazer. Δες το τζάκετ- blazer που επιλέγουν οι διάσημοι και είναι Mango!

Δείτε επίσης: Mango: Οι μπότες που φόρεσε η Gigi Hadid! Κάνουν λιγότερο από 70 ευρώ!

Η ηθοποιός Κέιτι Χόλμς εντοπίστηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης, με ένα μάλλινο σακάκι χρώματος καφέ, ιδανικό για μια φθινοπωρινή μέρα. Το blazer έχει σχεδιαστεί για μια ελαφρώς υπερμεγέθη εφαρμογή και διαθέτει τρία κουμπιά στο μπροστινό μέρος με δύο πλευρικές τσέπες.

Ενώ το μοντέλο Mango υποδηλώνει παρακάτω το σακάκι με ένα λευκό μίντι φόρεμα και μαύρες μπότες, η Χολμς έκανε μια τελείως διαφορετική εμφάνιση. Τελείωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου (ίσως για να κρυφτεί από τους παπαράτσι;), μια χρυσή αλυσίδα κολιέ και μια δερμάτινη τσάντα.

Το ρούχο της ήταν εκλεπτυσμένο και απλό, για το γραφείο ή μια απλή συνάντηση brunch. Αυτό δεν ήταν ούτε η πρώτη φορά που η Χολμς φορούσε ένα blazer τον Οκτώβριο!

Ελένη Μενεγάκη: Βρήκαμε το look της χθεσινής της εμφάνιση στα Mango!

Βρήκαμε το look με την χθεσινή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στα Mango!

Χθες το βράδυ σε μια εντυπωσιακή τελετή αγώνα κατά του γυναικολογικού καρκίνου του μαστού, στο θεάτρο του Ηρώδου του Αττικού κάτω από την Ακρόπολη εμφανίστηκαν πολλές επώνυμες κυρίες με πολλή εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Η ροζ κορδέλα είναι το σύμβολο του αγώνα κατά του νούμερο ένα γυναικολογικού καρκίνου, και η Ελένη Μενεγάκη εμπνεύστηκε από αυτό φορώντας ένα μάξι φόρεμα σε μια παλ ροζ νουντ απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα!

Το συνδύασε με μια ζώνη και τσάντα σε κόκκινες αποχρώσεις για αντίθεση τελειοποιώντας το look της!

Εμείς σας βρήκαμε στα καταστήματα Mango το ίδιο υπέροχο χρώμα σε φόρεμα που θα φορεθεί πολύ φέτος!

Φόρεμα γυαλιστερή ζώνη
REF. 57065783-SATIN-LM

Αλλά και την τσάντα πάλι από τα Mango μόλις στα 19,99 ευρώ!

Τσάντα σε όψη κροκόδειλου
REF. 53033761-BUNBURY-LM

Mango: Οι μπότες που φόρεσε η Gigi Hadid! Κάνουν λιγότερο από 70 ευρώ!

Οι τέλειες μπότες που φοράει σε μια πρόσφατη εμφάνιση η Τζίτζι Χαντίντ είναι Mango και κοστίζoυν 69,99 ευρώ! Ακόμα να τις αγοράσεις; Θα απογειώσουν την εμφάνιση σου και θα σου δώσουν αέρα..μοντέλου ενώ θα είσαι μες στην μόδα!

Δείτε επίσης: Stradivarius: Τα μποτίνια με λεπτό τακούνι που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Σε εμφάνισή της στο Μιλάνο στα τέλη του περασμένου μήνα το μοντέλο φορούσε ένα ζευγάρι ασπρόμαυρες ankle boots.

Ακόμα και αν δεν ακολουθείς απόλυτα την μόδα, οι κοντές αυτές καομπόικες μπότες θα δώσουν νέα πνοή στο στυλ σου. Φοριούνται με φόρεμα, με μακριά, μίνι ή μίντι φούστα αλλά και με όλα σου τα τζιν!

Μπορείς να κάνεις πολλαπλούς συνδυασμούς και διαφορετικές εμφανίσεις. Χάρη στην εφαρμογή που μοιάζει με κάλτσα, δεν θα προσθέτουν όγκο στους αστραγάλους σου!

Bershka: Το ημιδιάφανο μαύρο πουκάμισο που επιλέγουν οι διάσημες Ελληνίδες είναι σε έκπτωση!

Το ημιδιάφανο μαύρο πουκάμισο από Bershka τα που επιλέγουν οι διάσημες Ελληνίδες είναι σε έκπτωση!

Εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια τις προτάσεις που δίνουν οι επώνυμες με τις στιλιστικές του επιλογές και σας την παρουσιάζουμε. Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι πάντα μέσα στην μόδα και να μην νιώθουν αποκομμένες από τις διεθνείς τάσεις!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για τη νέα σεζόν. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στο Bershka το τέλεια πουκαμίσο που κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ και κάνει θραύση!

Το πουκάμισο που σας προτείνουμε από το Bershka μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το μαύρο της χρώμα συνδυάζεται με πολλά παντελόνια ή φούστες!

Την ίδια επιλογή έκανε πολύ σωστά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορώντας ένα total black look με μαύρο πουκάμισο παρόμοιο με αυτό που προτείνουμε εμείς, με την διαφορά ότι το βρήκαμε σε πολύ χαμηλωμένη τιμή λόγω της έκπτωσης!

Μια περιγραφή για το πουκάμισο:

Κοντό πουκάμισο με τσέπες
ΑΝΑΦ. 5824/880/800

 

Ροή ειδήσεων

Share