Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε την πλεκτή μπλούζα που είναι σε έκπτωση και κοστίζει 12 ευρώ! Τρέξε να την προλάβεις!

Είναι τέλεια!

10 Οκτωβρίου 2019 08:50
ZARA: Βρήκαμε την πλεκτή μπλούζα που είναι σε έκπτωση και κοστίζει 12 ευρώ! Τρέξε να την προλάβεις!

Εσύ ακόμα να την αγοράσεις; Βρήκαμε την πλεκτή μπλούζα από τα ZARA που κοστίζει μόνο 12 ευρώ και σίγουρα πρέπει να την έχεις στη ντουλάπα σου.

Το Athensmagazine.gr πάντα ψάχνει τα πιο στιλάτα κομμάτια που θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου! Μάλιστα, πρόσφατα βρήκαμε και τη γόβα που κοστίζει μόνο 29€ και θα τη φορέσεις σε κάθε σου εμφάνιση!

Κάποια κομμάτια είναι σχεδόν ''απαραίτητα'' στην ντουλάπα μας, και ιδίως τα πλεκτά μπλουζάκια, τα οποία ταιριάζουν με τα πάντα!

Πρόκειται για πουλόβερ με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ φουσκωτό μανίκι. Λεπτομέρεια χρυσαφί κουμπιά μπροστά.

ΠΛΕΚΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙΑ ΚΟΥΜΠΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR12,99 EUR-45%
ΚΑΜΗΛΟ

ZARA: Το παπούτσι που είναι must φέτος είναι σε έκπτωση! Κοστίζει μόνο 25,99 ευρώ!

Όλες οι γυναίκες θέλουν το παπούτσι που είναι must φέτος!Εμείς βρήκαμε για σας το απόλυτο από τα Zara, το οποίο είναι σε έκπτωση και κοστίζει 25,99 ευρώ!

Πρόκειται για το παπούτσι που συνδυάζεται με τα πάντα και είναι αναπαυτικό. Στο σημείο να σας θυμίσουμε και το κορμάκι από τα zara.

Μια μικρή περιγραφή: Ροζ αθλητικά παπούτσια. Κόψιμο με συνδυασμό υλικών και τεχνικών κομματιών. Λουράκι στη γλώσσα. Σόλα με όγκο σε χρωματική αντίθεση. Κλείσιμο με δετά κορδόνια.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR25,99 EUR
ΡΟΖ

ZARA: Βρήκαμε την μπλούζα με τούλι που είναι τάση! Κοστίζει μόνο 17,95€!

Όλες οι γυναίκες θέλουν φέτος αυτή την μπλούζα με το τούλι, που είναι τάση! Εμείς στο Athensmagazine.gr βρήκαμε την ιδανική για σας από τα Zara που κοστίζει μόνο 17,95€!

Πρόκειται για μια μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και ασορτί μακρύ μανίκι με τούλι σε συνδυασμό. Η συγκεκριμένη μπλούζα ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, καθώς κολακεύει! Στο σημείο να σας θυμίσουμε την υπέροχη γόβα που σας βρήκαμε.

Δείτε την μπλούζα:

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΛΙΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
17,95 EUR
ΜΑΥΡΟ

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share