Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Βρήκαμε το απόλυτο κορμάκι για τις χειμερινές σου εξόδους!

Πόσο κοστίζει;

5 Οκτωβρίου 2019 09:59
ZARA: Βρήκαμε το απόλυτο κορμάκι για τις χειμερινές σου εξόδους!

Όλες οι γυναίκες θέλουν το απόλυτο κορμάκι για τις χειμερινές σου εξόδους!Εμείς βρήκαμε για σας το απόλυτο από τα Zara. Πόσο κοστίζει;

Το κορμάκι αυτό σίγουρα θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου! Στο σημείο δείτε και την μπλούζα με το τούλι που είναι τάση! Κοστίζει μόνο 17,95€!

Πρόκειται για ένα μακρυμάνικο κορμάκι με βαθύ V άνοιγμα μπροστά και στην πλάτη. Λεπτομέρεια απλικέ με μεταλλιζέ υφή. Κλείσιμο στο κάτω μέρος με κουμπί σούστα. Κοστίζει μόνο 15,95!

ΚΟΡΜΑΚΙ ΜΕ ΠΛΕΞΗ ΜΕΤΑΛΛΟΝΗΜΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
15,95 EUR
ΜΑΥΡΟ

ZARA: Βρήκαμε το φόρεμα που είχε εξαντληθεί σε όλα τα νούμερα!

Βρήκαμε το φόρεμα που είχε εξαντληθεί σε όλα τα νούμερα!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα καλύτερα ρούχα της αγοράς για εσάς από τα καταστήματα Zara όπως είναι και το παρακάτω... Μερικές φορές, ακόμη κι εμείς που προτείνουμε ρούχα, μπροστά σε κάποια κομμάτια, μένουμε πραγματικά άφωνες.

Κι αυτό δε συμβαίνει μόνο με τα υπερβολικά εντυπωσιακά κομμάτια, αλλά κυρίως με τα απλά, τα wearable ρούχα, τα οποία όταν τα αντικρίζουμε και βλέπουμε το θρίαμβο της απλότητας πάνω τους, εντυπωσιαζόμαστε...Είναι οικονομικό καθώς κοστίζει 25,95 ευρώ και μπορείς να το φορέσεις σε όποια περίσταση θελήσεις με τον κατάλληλο συνδυασμό.

Κάτι τέτοιο είναι και αυτό το φόρεμα από τα Zara, το οποίο μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος: Μίνι φόρεμα με συνδυασμό υφάσματος σε αντίθεση με υφή δέρματος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

Μίνι φόρεμα με συνδυασμό υφάσματος σε αντίθεση με υφή δέρματος. Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.

ΦΟΡΕΜΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 8372/249

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share