Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Ρίχνει το πράσινο μανό σε ένα φλιτζάνι με νερό και βουτάει τα νύχια της μέσα - Το αποτέλεσμα; Μοναδικό (Video)

Απίθανο τρικ

27 Σεπτεμβρίου 2020 16:56
Ρίχνει το πράσινο μανό σε ένα φλιτζάνι με νερό και βουτάει τα νύχια της μέσα - Το αποτέλεσμα; Μοναδικό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ρίχνει το πράσινο μανό σε ένα φλιτζάνι με νερό και βουτάει τα νύχια της μέσα. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό! Πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να φτιάξετε αυτό το εκπληκτικό μανικιούρ. Επίσης, δείτε την τάση που θα κυριαρχήσει για ακόμη μια σεζόν στα νύχια μας.

Δείτε το βίντεο:

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξεφλουδίζει το μανό από τα νύχια!

Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που δεν κάνουν ημιμόνιμο στα νύχια τους, είναι ότι το μανό συχνά ξεφλουδίζει.

Πώς θα το σταματήσετε αυτό;

Προτιμήστε τα προϊόντα που δεν περιέχουν ασετόν για να κάνετε τα νύχια σας. Κι αυτό διότι αυτό το προϊόν εξατμίζεται και κάνει το βερνίκι να φεύγει πιο γρήγορα. Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα, τότε δείτε εδώ ένα σχέδιο που θα σας ξετρελάνει.

Πριν βάψετε τα νύχια σας καλό είναι να αποφύγετε να βάλετε τα χέρια σας στο νερό, γιατί όταν βρέχονται και μαλακώνουν, το σχήμα τους αλλάζει και έπειτα όταν στεγνώνουν και επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση, ξεφλουδίζουν.

Καλό είναι να μην κόβετε τα πετσάκια που υπάρχουν γύρω από τα νύχια σας αλλά να τα σπρώχνετε προς τα μέσα ενώ αυτά έχουν μαλακώσει.

βάψιμο νυχιών

Και προτιμότερο είναι να περνάτε μόνο μία στρώση βερνίκι γιατί όσο περισσότερες είναι οι στρώσεις, τόσο πιο εύκολα ξεφλουδίζει.

Αν πειράζετε το δέρμα γύρω από τα νύχια...σταματήστε το - Σοκάρει ο λόγος

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει να νύχια ή τις παρανυχίδες του. Κάποιοι έχουν αγχώδη τύπο προσωπικότητας και δαγκώνουν νευρικά το δέρμα γύρω από τα νύχια τους ή το εσωτερικό του στόματός τους για να ηρεμήσουν.

Το δάγκωμα και το φάγωμα του δέρματος, είναι μια πάθηση γνωστή ως Δερματοφαγία, και έχει συνδεθεί με την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή και άλλου είδους διαταραχές που οφείλονται σε άγχος. Ακόμα είναι ιδιαίτερο επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά, καθώς μπορεί να συμβεί αυτό που θα δείτε εδώ, και να προκληθούν προβλήματα στα ούλα τους.

χέρι με δαγκωμένα πετσάκια

Τι πειράζει λοιπόν λίγο δάγκωμα του δέρματος; Κατά καιρούς όλοι μας βρίσκουμε τον εαυτό μας να το κάνει. Μερικές φορές, η Δερματοφαγία γίνεται πιο προχωρημένη και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο δέρμα γύρω από τα νύχια. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να καταναλώνουμε τα μικρόβια γύρω από τα νύχια σε καθημερινή βάση, αλλά πολλοί έχουν αναπτύξει σοβαρές μολύνσεις μέσα και εξωτερικά των νυχιών από την καταστροφή των δερματικών ιστών από το δάγκωμα. Οι παρανυχίδες των νυχιών μολύνονται από τα μικρόβια του σάλιου, ειδικά αν κάποιος τα μασάει όλη την ώρα. Ακόμα και αν σταματήσει κάποιος να μασάει, το δέρμα μπορεί να αποχρωματιστεί

 

Γυναίκα

Ροή ειδήσεων

Share