Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βούτηξε τα νύχια της μέσα σε καθαρό αλκοόλ - Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους

Δοκιμάστε το

29 Αυγούστου 2020 21:15
Βούτηξε τα νύχια της μέσα σε καθαρό αλκοόλ - Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι θα γίνει αν βουτήξεις τα νύχια σου μέσα σε καθαρό αλκοόλ; Στο βίντεο της YouTuber cutepolish θα δούμε πόσο εύκολο μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας τα νύχια «εφημερίδα»!

Αυτός ο τρόπος είναι πιο ασφαλής, και δεν θα καταστρέψει τα νύχια σας. Αρχικά το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να περάσουμε τα νύχια μας με μια βάση νυχιών και να τα βάψουμε ένα ανοιχτό γρι χρώμα!

Μετά να βουτήξουμε ένα ένα τα νύχια μας σε καθαρό οινόπνευμα για 5 δευτερόλεπτα και να πατήσουμε ξεχωριστά πάνω στο νύχι μας ένα κομμάτι εφημερίδας όπως δείχνει στο βίντεο!

Μην ξεχάσετε να περάσετε από πάνω στα νύχια διάφανο βερνίκι γιατί έτσι θα κρατήσει τα γράμματα για πολύ καιρό χωρίς να σβηστούν και φυσικά θα κάνει τα νύχια σας πιο λαμπερά και όμορφα!

Το αποτέλεσμα είναι κάτι το πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα κάτι πολύ εύκολο και γρήγορο να γίνει!

Αν πειράζετε το δέρμα γύρω από τα νύχια...σταματήστε το - Σοκάρει ο λόγος

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει να νύχια ή τις παρανυχίδες του. Κάποιοι έχουν αγχώδη τύπο προσωπικότητας και δαγκώνουν νευρικά το δέρμα γύρω από τα νύχια τους ή το εσωτερικό του στόματός τους για να ηρεμήσουν.

Το δάγκωμα και το φάγωμα του δέρματος, είναι μια πάθηση γνωστή ως Δερματοφαγία, και έχει συνδεθεί με την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή και άλλου είδους διαταραχές που οφείλονται σε άγχος. Ακόμα είναι ιδιαίτερο επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά, καθώς μπορεί να συμβεί αυτό που θα δείτε εδώ, και να προκληθούν προβλήματα στα ούλα τους.

Τι πειράζει λοιπόν λίγο δάγκωμα του δέρματος; Κατά καιρούς όλοι μας βρίσκουμε τον εαυτό μας να το κάνει. Μερικές φορές, η Δερματοφαγία γίνεται πιο προχωρημένη και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο δέρμα γύρω από τα νύχια. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να καταναλώνουμε τα μικρόβια γύρω από τα νύχια σε καθημερινή βάση, αλλά πολλοί έχουν αναπτύξει σοβαρές μολύνσεις μέσα και εξωτερικά των νυχιών από την καταστροφή των δερματικών ιστών από το δάγκωμα. Οι παρανυχίδες των νυχιών μολύνονται από τα μικρόβια του σάλιου, ειδικά αν κάποιος τα μασάει όλη την ώρα. Ακόμα και αν σταματήσει κάποιος να μασάει, το δέρμα μπορεί να αποχρωματιστεί.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share