Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θες να έχεις την τελευταία τάση στα νύχια σου; Ακολούθησε τους 9+1 κορυφαίες nail artists!

Ξεκάθαρη έμπνευση!

20 Ιανουαρίου 2020 14:27
Θες να έχεις την τελευταία τάση στα νύχια σου; Ακολούθησε τους 9+1 κορυφαίες nail artists!

Ας μην κρυβόμαστε, όλες μας πριν πάμε να φτιάξουμε τα νύχια μας ή πριν ξεκινήσουμε να τα φτιάχνουμε μόνες μας ρίχνουμε μια ματιά στο instagram για να πάρουμε ιδέες και για να δούμε τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Και πολύ καλά κάνουμε δηλαδή γιατί αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης το δημοφιλές social media, από εκεί δε μάθαμε άλλωστε και τα περίφημα "cow nails";

To Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε λοιπόν για σένα τους 10 κορυφαίους λογαριασμούς από nail artists στο instagram για να είσαι σίγουρη πως το μανικιούρ σου θα είναι πάντα In fashion και δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητο!

4+1 ιδανικές αποχρώσεις για το χειμερινό μανικιούρ σου!

Κάθε νέα σεζόν θέλουμε να ανανεωθούμε καθώς τα νέα trends είναι εδώ και υπόσχονται να μας συνεπάρουν. Για τα νύχια μας λοιπόν, οι τάσεις αυτή τη σεζόν δείχνουν ότι θα ενθουσιάσουν τις περισσότερες γυναίκες είτε είναι λάτρεις του minimal nail art είτε των κλασσικών χρωμάτων. Φυσικά, μην ξεχνάμε πως τα ματ βερνίκια κυριαρχούν φέτος!

Ξεχωρίσαμε πέντε αποχρώσεις ιδανικές για το χειμώνα που θα αναδείξουν υπέροχα τα άκρα σας αλλά θα αναβαθμίσουν και το look σας. Εμπνευστείτε και δοκιμάστε μια από τις παρακάτω αποχρώσεις στο επόμενο μανικιούρ σας:

Bubble nails: Η νέα τάση στα νύχια που σίγουρα θα λατρέψεις!

Οι τάσεις του φετινού χειμώνα για τα νύχια είναι όλες πραγματικά υπέροχες, τόσο που δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε, μέχρι στιγμής την πρώτη θέση στην καρδιά μας κατείχαν τα νύχια "πουλόβερ" , μέχρι που είδαμε αυτό το εκπληκτικό σχέδιο, το λεγόμενο "bubble nails".

To Athensmagazine.gr όχι απλά θα σας το παρουσιάσει για να το θαυμάσετε και να το ζηλέψετε αλλά θα σας δείξει και πώς μπορείτε να το κάνετε μόνες σας και να είστε σίγουρες πως κανείς δεν θα πάρει τα μάτια του από το φανταστικό αυτό μανικιούρ σας!

Η δημιουργία του, αν και φαίνεται περίτεχνη, είναι πολύ εύκολη και μπορείτε να το κάνετε ακόμη και μόνη σας στο σπίτι. Θα χρειαστείτε απλά λίγη σαπουνάδα από υγρό πιάτων!

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη τεχνική μανικιούρ γίνεται κυρίως με ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών, αλλά μπορεί να δημιουργηθεί και με απλά μανό.

Θα χρειαστείτε:

– 1 βάση
– 1 μανό στο χρώμα της αρεσκείας σας (οποιαδήποτε απόχρωση)
– 1 no wipe top coat (ή το απλό top coat σας αν χρησιμοποιήσετε κανονικά και όχι ημιμόνιμα μανό)
– 1 πινέλο ή μια σπάτουλα για να τοποθετήσετε τις φουσκάλες επάνω στο νύχι
– Cleanser wipes (σε περίπτωση ημιμόνιμου)

Τα βήματα για την δημιουργία των bubble nails με ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών:

Αφού προετοιμάσετε τα νύχια σας, δίνοντας τους το ιδανικό σχήμα και καθαρίζοντας τα πετσάκια, ακολουθήστε τα συνηθισμένα βήματα για την δημιουργία ενός ημιμόνιμου μανικιούρ.

Περάστε πρώτα το ειδικό primer που αφαιρεί κάθε ίχνος λιπαρότητας από τα νύχια σας προκειμένου να αυξήσει την διάρκεια του ημιμόνιμου.

Μόλις στεγνώσει, περάστε την βάση και πολυμερίστε για 60 δευτερόλεπτα.

Συνεχίστε εφαρμόζοντας 2 στρώσεις ή 3 αν χρειάζεται από το χρώμα της επιλογής σας. Πολυμερίστε στη λάμπα κάθε στρώση για 60 δευτερόλεπτα.

Αν θέλετε προσθέστε mirror, chrome ή οποιαδήποτε άλλη nail powder θέλετε.

Μετά προχωρήστε στο no wipe top coat. Πολυμερίστε για 60 δευτερόλεπτα.

Απλώστε ακόμη ένα στρώμα από no wipe top coat. Πριν όμως το βάλετε στη λάμπα, τοποθετήστε τη σαπουνάδα, που έχετε φτιάξει με το υγρό πιάτων, καλύπτοντας με ένα παχύ στρώμα όλο το νύχι ή μέρος αυτού. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

Έπειτα πολυμερίσετε για 60 δευτερόλεπτα, έχοντας την σαπουνάδα πάνω στο νύχι.

Μόλις αφαιρέσετε από το φουρνάκι το νύχι, το σκουπίζετε ελαφρώς με ένα cleanser wipe για να αφαιρέσετε τις επιπλέον φουσκάλες.

Αποφύγετε να απλώσετε κι άλλο στρώμα με top coat, διότι ενδέχεται να χαλάσει το bubble effect.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε απλά βερνίκια νυχιών, εφαρμόστε τη βάση, τα δυο στρώματα χρώματος και έπειτα ένα top coat. Πριν στεγνώσει το top coat εφαρμόστε τις φουσκάλες και αφήστε τις να στεγνώσουν μαζί με το βερνίκι. Το bubble εφέ είναι έτοιμο.

Το πανεύκολο σχέδια για τα νύχια σου που θα απογειώσει το μανικιούρ σου!

Τα σχέδια στα νύχια φέτος απ' ότι φαίνεται κάνουν δυναμικό comeback με τα πιο απλά να έχουν την τιμητική τους. Ένα μανικιούρ για να φανεί όμορφο, περιποιημένο και να κερδίσει τις εντυπώσεις δεν είναι ανάγκη να έχει πάνω του τα πιο περίτεχνα σχέδια, μερικές φορές τα πιο απλά είναι και τα πιο εντυπωσιακά, όπως για παράδειγμα τα πουά μανικιούρ που πρόσφατα σου πρότεινε η ομάδα του Athensmagazine.gr .

Σήμερα, θα σου δείξουμε ένα σχέδιο που το αγαπήσαμε από την πρώτη ματιά, γιατί πολύ απλά δίνει στα νύχια μας το "φως" και το χρώμα που λείπει από τις χειμωνιάτικες μέρες!

Με τη νέα χρονιά μια εκ των κορυφαίων παγκοσμίως nail artist, αποφάσισε να μας κάνει ένα δώρο και ανέβασε ένα τέλειο how to στο οποίο μας δείχνει πως μπορούμε πανεύκολα να αντιγράψουμε ένα αφηρημένο nail art και να κάνουμε τα νύχια μας να μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Πάτα Play για να το δεις και τα λέμε παρακάτω…

Όπως βλέπεις, η διαδικασία δεν είναι δύσκολη αλλά μπορεί να γίνει χρονοβόρα ανάλογα με το πόσο τελειομανής είσαι. Σε κάθε περίπτωση, τα βήματα που δείχνει είναι περίτρανη απόδειξη του ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο πτυχίο καλών τεχνών για να δημιουργήσεις πανέμορφα μανικιούρ. Μόνο μερικά μικρά πινέλα, χρόνο και όρεξη! Θα το δοκιμάσεις;

 

Ροή ειδήσεων

Share