Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μια αγελάδα στα νύχια σας! Η νέα must do τάση της σεζόν!

Εσύ θα το τολμήσεις;

17 Ιανουαρίου 2020 21:43
Μια αγελάδα στα νύχια σας! Η νέα must do τάση της σεζόν!

Κάθε σεζόν φέρνει και νέες τάσεις, άλλες για τα μαλλιά, άλλες για τα ρούχα, άλλες για το μακιγιάζ και άλλες για τα νύχια. Όσον αφορά αυτές που θα υιοθετήσουμε φέτος στο μανικιούρ μας είναι πολλές και για να μη βαριόμαστε αλλά και για να έχουμε να διαλέξουμε, μια από τις κυριότερες που επικρατούν το φετινό χειμώνα είναι τα bubble nails που αν μη τι άλλο είναι ένα ιδιαίτερο σχέδιο. Όχι όμως τόσο όσο... τα cow nails!

Η πρόταση αυτή έχει γίνει ήδη μια από τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις στο Instagram, ενώ κέρδισε και το Pinterest και μάλιστα ανήκει στα 5 κορυφαία trends για τη νέα χρονιά, ξεπερνώντας ακόμα και τα marble nails, δηλαδή τα νύχια στα οποία έχει δημιουργηθεί εφέ μαρμάρου.

Σύμφωνα λοιπόν με το Pinterest, το σχέδιο που κυριαρχεί για το 2020 και υπόσχεται να αποτελέσει έμπνευση για όλες μας είναι τα cow nails! Ναι, ναι σωστά διάβασες και επίσης σωστά το έκανες εικόνα. Πρόκειται για ένα μανικιούρ που έχει ως βάση το λευκό χρώμα και κάθε νύχι διακοσμείται με αφηρημένες πινελιές μαύρου βερνικιού, θυμίζοντας έτσι τις αγελάδες. Η ιδέα αυτή έχει υιοθετηθεί και από celebrities, όπως η Κένταλ Τζένερ και η Αριάνα Γκράντε και αν είσαι τολμηρή, αξίζει να τη δοκιμάσεις, κάνοντας ακόμα και κάποιες παραλλαγές.

Μανικιούρ που εντυπωσιάζουν! 4+1 απόλυτα trends για τα νύχια σας!

Εμείς οι γυναίκες δεν θα ησυχάσουμε ποτέ! Πάντα θέλουμε να ακολουθούμε πιστά τη μόδα και να ψάχνουμε για όλα τα trends που κυριαρχούν κάθε σεζόν σε ρούχα, μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ και οτιδήποτε άλλο πέσει στην αντίληψη μας. Πρόσφατα το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε για το δυναμικό comeback του γαλλικού μανικιούρ, τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να σας δείξουμε τα χρώματα που θα επικρατήσουν τους επόμενους μήνες στο μανικιούρ και σίγουρα θα θέλεις να δεις άμεσα πάνω στα δικά σου νύχια.

Πέντε διαφορετικά χρώματα που όμως όλα έχουν τη δική τους θέση στο νεσεσέρ μας για να ικανοποιούν κάθε μας διάθεση και εμφάνιση. Χρώματα έντονα αλλά και απαλά, χρώματα που ταιριάζουν με τον χειμώνα και τις ψυχρές του αποχρώσεις.

1.Τα μαύρα ή τα πολύ σκουρόχρωμα βερνίκια είναι trend για το 2020. Μαύρο, γκρι, σκοτεινό καφέ και μώβ είναι τα απόλυτα χρώματα για τα νύχια μας!

2.Αν αγαπάς τις πιο κλασικές γραμμές και αποχρώσεις, το κόκκινο (που παραπέμπει πιο πολύ σε πορτοκαλί) μπορεί να δώσει στα νύχια σου τη λάμψη που χρειάζονται για το 2020.

3.Περλέ και σαμπανιζέ είναι ακόμη ένα trend που θα κυριαρχήσει στα νύχια μας τη νέα χρονιά. Θηλυκό και elegant χαρίζει στα χέρια μας την απόλυτη αρμονία.

4.Πράσινο του έλατου.Η απόλυτη απόχρωση του χειμώνα που λατρεύουμε.

5.Σκούρο μπλε! Αποτελεί εξάλλου το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone. Στα νύχια μας προτιμάμε μια πιο ψυχρή απόχρωση που ταιριάζει τόσο πολύ με το δέρμα μας!

Τα πουά μανικιούρ που δεν θα θες να αποχωριστείς από τα νύχια σου αυτό το χειμώνα!

Είναι η αρχή της σεζόν, η αρχή του έτους και η αρχή μιας ολόκληρης δεκαετίας και όπως γίνεται εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια ένα από τα πρώτα πράγματα που ψάχνουμε εμείς οι γυναίκες είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν την ερχόμενη χρονιά τόσο στα μαλλιά αλλά και στα νύχια!

Μία από τις κορυφαίες τάσεις για το μανικιούρ σου λοιπόν είναι το πουά!

Οι τελείες είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να ζωγραφίσεις και γίνονται πανεύκολα με πράγματα όπως οι οδοντογλυφίδες, τα τσιμπιδάκια ή και τα σπίρτα. Είναι ωστόσο ένα επίφοβο σχέδιο γιατί οι χρωματικές επιλογές είναι άπειρες και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι κάθε άλλο παρά κομψό. Αν όμως επιλέξεις το λευκό και το μαύρο και χρησιμοποιήσεις μόνο αυτά, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι κομψό το μανικιούρ σου, ό, τι και αν κάνεις. Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν, αναζητήσαμε μαυρόασπρα, dotted μανικιούρ ή αλλιώς dotticures και συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα παρακάτω για να τα απολαύσεις, να τα αντιγράψεις ή απλά να τα χαζέψεις με τον καφέ σου στο γραφείο . Scroll baby, scroll!

 

Ροή ειδήσεων

Share