Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το μανικιούρ που πρέπει να κάνεις το 2020 πρώτη... πριν το επιλέξουν όλες!

Οι διάσημες ήδη το επιλέγουν!

14 Νοεμβρίου 2019 19:46
Το μανικιούρ που πρέπει να κάνεις το 2020 πρώτη... πριν το επιλέξουν όλες!

Το γαλλικό μανικιούρ είναι η απόλυτη τάση στα νύχια για φέτος, και οι παραλλαγές του είναι πολλές. Για φέτος η κλασική λευκή άκρη του έχει αντικατασταθεί, και το φέρνει δυναμικά πίσω στη μόδα!

Δείτε επίσης: 7+1 τρόποι για να διαρκεί το μανικιούρ σας!

Με πολύχρωμες άκρες, στρας, σχέδια και ματ μανό, μπορείς να το κάνεις ξεχωριστό με τον δικό σου τρόπο.Εάν θέλεις να κάνεις πραγματικά τη διαφορά, όμως επέλεξε τα floating tips.

Στο συγκεκριμένο στυλ διατηρείται η κλασική διαχωριστική γραμμή μεταξύ άκρης και βάσης νυχιού, μόνο που η άκρη αντί να είναι βαμμένη με βερνίκι νυχιών, μένει διάφανη. Το συγκεκριμένο μανικιούρ, μπορεί να γίνει πραγαμτικότητα μόνο με τη χρήση διάφανων ψεύτικων νυχιών.

Το επιλέγουν μεγάλα ονόματα, όπως η Bella και η Gigi Hadid, η Ηailee Steinfeld, η Lila Moss και η Pelenope Cruz. Γιατί όχι και εσύ;

4+1 ιδέες για να κάνεις το κλασικό γαλλικό μανικιούρ πιο μοντέρνο!

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μια διαχρονική τάση για τα νύχια και κουβαλάει μια ιστορία χρόνων! Δείχνει πολύ κομψό αλλά και λίγο προβλέψιμο κάτι που μπορεί να το κάνει βαρετό μετά από λίγο καιρό. Δες μερικές ιδέες για να το ανανεώσεις, προσθέτοντας σχέδια και χρώματα. Έτσι θα το επαναφέρεις στο 2019!

Δείτε και το τρεντ μανικιούρ για το 2020 που "φέρνει" την θάλασσα στα νύχια σας!

Έτσι αν αγαπάς το γαλλικό μανικιουρ και δεν θέλεις να σταματήσεις να το κάνεις, μπορείς να το ανανεώσεις με αυτούς τους τρόπους! Μπορείς να το εφαρμόσεις σε κοντά νύχια, σε μακριά ή ακόμα σε μικρή επιφάνεια νυχιού!

Δες τα 5 σχέδια:

4+1 χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σας! (Video)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλες οι γυναίκες τις γιορτινές μέρες ψάχνουν τρόπους για να μπουν ολοένα και περισσότερο στο κλίμα τον εορτών. Ένας τρόπος είναι να κάνετε χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια σας!

Δείτε επίσης: Το τρεντ μανικιούρ για το 2020 που "φέρνει" την θάλασσα στα νύχια σας!

Αφαιρετικά δεντράκια, χρυσό και ασημένιο γκλίτερ, αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια και άφθονες ακόμη επιλογές σάς παρουσιάζονται για να εμπνευστείτε και να επιλέξετε το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ που σάς ταιριάζει και τα νύχια σας να ακολουθούν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Σ’ αυτό το καταπληκτικό βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε Χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια σας, εάν δεν θελετε να επισκεφθείτε κάποιον αισθητικό! Με ένα κόστος πολύ χαμηλό που δεν υπερβαίνει τα 5 ευρώ, έχετε κάνει τη δουλειά σας σε μια τεράστια επιλογή σχεδίων και υφών.



Είναι μια οικονομική λύση ο στολισμός των νυχιών με χριστουγεννιάτικα σχέδια που σίγουρα κάνει καλό στη ψυχολογία μας, ανεβάζει την ενέργειά μας και χωρίς να το καταλάβουμε -σχεδόν-δίνουμε ένα γιορτινό χαρακτήρα στην εικόνα μας.

Μπορείτε να εμπνευστείτε τόσο από τα σχέδια στις φωτογραφίες!

Αν όμως δεν πιάνουν τα χέρια σας και δε θέλετε να πάτε σε μια μανικιουρίστ κάλλιστα υπάρχουν ωραία αυτοκόλλητα σχέδια ή και ψεύτικα νύχια με πληθώρα σχεδίων!

3+1 animal print νύχια για τον χειμώνα 2020!

Το animal print σχέδιο, εκτός από τα ρούχα που έχει κυριαρχήσει, για τα νύχια είναι η απόλυτη τάση για τον χειμώνα που έρχεται. Δες τα σχέδια και πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου!

Δείτε επίσης: 6+1 τέλεια σχέδια στα νύχια για το Halloween!

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά είναι μια πρωτότυπη ιδέα και αξίζει να την δοκιμάσεις. Δες σχέδια σε λεοπάρ, ζεβρέ και τιγρέ που θα σε ξετρελάνουν και θα ταιριάξουν με τις εμφανίσεις σου!

Είναι το τρεντ, το οποίο σίγουρα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, αλλά μπορεί μέχρι τώρα να μην έχεις τολμήσει το «κάνει».

 

Ροή ειδήσεων

Share