Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εσύ ξέρεις τι λάθος κάνεις και καταστρέφεται το μανικιούρ σου;

Μάθε ποιο είναι για να το αποφεύγεις!

10 Νοεμβρίου 2019 14:27
Εσύ ξέρεις τι λάθος κάνεις και καταστρέφεται το μανικιούρ σου;

Έχεις πάρει την απόφαση να περιποιείσαι μόνη σου το μανικιούρ σου και για λόγους οικονομίας αλλά και επειδή θέλεις να καμαρώνεις για τα καλοφτιαγμένα σου νύχια by yourself!

Πάραυτα, καθότι άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που χρειάζεται να τα διορθώσεις- βελτιώσεις προκειμένου το μανικιούρ σου να γίνει ακόμη τελειότερο και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Τι κάνεις λάθος; Πάτα play στο παρακάτω βιντεάκι και σου εξηγώ αναλυτικά.

Ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες που βάφουν μόνες τους τα νύχια τους είναι πως πολλές φορές ξεχνούν να περάσουν το βερνίκι μέχρι τις άκρες του νυχιών, με αποτέλεσμα το μανικιούρ να ξεφλουδίζει και να χαλάει πολύ γρήγορα. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν, είναι να ξεκινάς πρώτα από αυτό το σημείο aka τις άκρες βάφοντές τις πολύ προσεκτικά. Συνέχισε περνώντας δύο- τρεις στρώσεις από το βερνίκι και στο τέλος ξαναπέρασε τις άκρες με χρώμα.

Last but note least, μην ξεχνάς πριν απλώσεις το βερνίκι στα νύχια σου, να εφαρμόζεις 1-2 στρώσεις από ένα base coat που θα δημιουργήσουν ένα extra στρώμα προστασίας πάνω στα νύχια σου και να «κλειδώνεις» στο τέλος το μανικιούρ με 1 στρώση από το topcoat σου.

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές μανικιούρ του χειμώνα 2020!

Τα μαύρα νύχια ήταν ανέκαθεν από τις κορυφαίες επιλογές των γυναικών για το χειμώνα. Είναι επιβλητικά και δίνουν κάτι έξτρα στις εμφανίσεις σου, όπως και παραπάνω χαρακτήρα. Για να ξεχωρίσεις από το πλήθος, και όπως επιτάσσει η τάση στα μανικιούρ, ενσωμάτωσε το αγαπημένο χρώμα του χειμώνα.

Δείτε επίσης: Αυτά τα σχέδια για τέλεια νύχια θα κυριαρχήσουν όλο το 2020!

Το μανικιούρ που έχει γίνει τάση στο Instagram είναι τα μαύρα νύχια με εφέ μαρμάρου. Οι χρήστες του, το έχουν αναδείξει το πιο δημοφιλές μανικιούρ του χειμώνα και δεν έχουν και άδικο αφού είναι εκπληκτικό!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μαρμάρινα νύχια σε nude και λευκό, αλλά σε μαύρα νύχια όχι και τόσο..

Μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη σου, κάνοντας με ένα μικρό πινελάκι λεπτές γραμμές σε όποιο χρώμα επιλέξεις πάνω σε μαύρη βάση. Μπορείς επίσης να πάρεις ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και αφού το τσαλακώσεις να το βάψεις στο χρώμα της επιλογής σου. Στη συνέχεια με ταμποναριστές κινήσεις άπλωσε το χρώμα πάνω από τα ήδη βαμμένα μάυρα νύχια σου.

Δείτε μερικές ιδέες για να πάρετε γεύση από την απόλυτη τάση του χειμώνα; Σίγουρα είναι η κορυφαία επιλογή!

4+1 ιδέες για να κάνεις το κλασικό γαλλικό μανικιούρ πιο μοντέρνο!

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μια διαχρονική τάση για τα νύχια και κουβαλάει μια ιστορία χρόνων! Δείχνει πολύ κομψό αλλά και λίγο προβλέψιμο κάτι που μπορεί να το κάνει βαρετό μετά από λίγο καιρό. Δες μερικές ιδέες για να το ανανεώσεις, προσθέτοντας σχέδια και χρώματα. Έτσι θα το επαναφέρεις στο 2019!

Δείτε και το τρεντ μανικιούρ για το 2020 που "φέρνει" την θάλασσα στα νύχια σας!

Έτσι αν αγαπάς το γαλλικό μανικιουρ και δεν θέλεις να σταματήσεις να το κάνεις, μπορείς να το ανανεώσεις με αυτούς τους τρόπους! Μπορείς να το εφαρμόσεις σε κοντά νύχια, σε μακριά ή ακόμα σε μικρή επιφάνεια νυχιού!

Δες τα 5 σχέδια:

 

Ροή ειδήσεων

Share