Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

7+1 τρόποι για να διαρκεί το μανικιούρ σας!

Ακολούθησε τους και θα μας ευγνωμονείς!

12 Νοεμβρίου 2019 14:39
7+1 τρόποι για να διαρκεί το μανικιούρ σας!

Πολλές είναι οι γυναίκες που αποφεύγουν το ημιμόνιμο μανικιούρ και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα απλά συμβατικά βερνίκια για να βάφουν τα νύχια τους.

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές μανικιούρ του χειμώνα 2020!

Το απλό μανικιούρ όμως, δυστυχώς δεν έχει την ίδια διάρκεια γι' αυτό κι εμείς σου προτείνουμε 8 τρόπους που αν τους ακολουθήσεις σίγουρα θα δεις αποτελέσματα!

Η σωστή περιποίηση:

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία της βαφής θα πρέπει να φροντίσετε τα νύχια και τα χέρια σας. Βάλτε τα χέρια σας σε ένα μπολ με χλιαρό νερό ώστε να μαλακώσουν οι παρανυχίδες και το σκληρό δέρμα γύρω από τα νύχια. Στη συνέχεια με το ειδικό ξύλινο εργαλείο πιέστε τα πετσάκια προς τα μέσα. Μην προσπαθήσετε να τα κόψετε, αυτό είναι κάτι που μόνο η μανικιουρίστ μπορεί να κάνει με ασφάλεια.

Χρησιμοποιείστε ένα sticky base coat:

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα με επαγγελματικά προϊόντα. Το συγκεκριμένο προϊόν προστατεύει τα νύχια σας και παράλληλα τα δυναμώνει.


Μην ανακινείτε το βερνίκι νυχιών:

Είναι μια συνήθεια που προφανώς έχετε δει όλες από τις μαμάδες σας αλλά είναι λάθος καθώς με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται φυσαλίδες που κάθονται πάνω στα νύχια κατά την εφαρμογή του βερνικιού. Το καλύτερο είναι να ρολάρετε το βερνίκι πάνω στο τραπέζι.

Απλώστε δύο λεπτές στρώσεις:

Είναι ο πιο σωστός τρόπος αν θέλετε να αποκτήσετε το τέλειο χρώμα. Αν χρησιμοποιείτε neon ή έντονες αποχρώσεις οι ειδικοί σας προτείνουν να απλώσετε πρώτα μια στρώση λευκού βερνικιού και ως δεύτερη το χρωματιστό.

Βάψτε τις άκρες:

Είναι μια λεπτομέρεια που σας ξεφεύγει. Προφανώς έχετε δει να το κάνει η μανικιουρίστ σας. Αφού απλώσετε το βερνίκι στην επιφάνεια των νυχιών στο τέλος απλώστε μικρή ποσότητα και στην άκρη τους.
Απλώστε και πάλι top coat: Μέσα στην εβδομάδα εφαρμόστε top coat ώστε να χαρίσετε ζωντάνια και διάρκεια στο χρώμα.

Χρησιμοποιείστε nail oil:

Όσο πιο υγιές και ενυδατωμένο είναι το δέρμα γύρω από τα νύχια τόσο το καλύτερο για την εμφάνιση τους αλλά και τη διάρκεια του χρώματος. Το jojoba oil είναι ότι καλύτερο αφού θρέφει και προστατεύει την περιοχή.

Μη χρησιμοποιείτε τα νύχια για να κάνετε εργασίες στο σπίτι:

Συνηθίζετε για παράδειγμα να ανοίγετε κουτάκια από αναψυκτικά με τα νύχια σας. Θα πρέπει να το σταματήσετε αφού όπως καταλαβαίνετε τα ταλαιπωρείτε και τα φθείρετε.

5+1 μανικιούρ που λατρέψαμε!

Το φθινόπωρο επιτέλους εμφανίζεται σιγά σιγά και μαζί του και τα χρώματα που αρμόζουν στην εποχή. Όχι, βέβαια, ότι αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να βάφεις και σε πιο έντονα χρώματα τα νύχια σου.

Αυτά τα σχέδια για τέλεια νύχια θα κυριαρχήσουν όλο το 2020!

Αλλά πώς να το κάνουμε; Τα πιο σκουρόχρωμα ή παστέλ βερνίκια είναι «γεννημένα» για αυτήν την εποχή. Μίνιμαλ σχέδια και φανταστικά χρώματα θα μας απασχολήσουν αυτήν την εποχή στον κόσμο του μανικιούρ.

Για να σε βοηθήσουμε να βρεις την έμπνευση που σου λείπει, εμείς ψάξαμε και σου προτείνουμε τα 6 πιο inspirational nail art που μπορείς να δοκιμάσεις. Μην περιμένεις άλλο… Ανακάλυψέ τα στις παρακάτω φωτογραφίες.

3 συνήθειες που καταστρέφουν τα νύχια! Κορίτσια προσοχή!

Δεν υπάρχει κάποιο κορίτσι που να μη λατρεύει τα περιποιημένα νύχια. Ωστόσο κορίτσια δώστε βάση διότι 3 συνήθειες τα καταστρέφουν.

Πάμε να δούμε:

1. Τα νύχια σου είναι πάντα βαμμένα. Αν δεν αντέχεις ούτε μία μέρα χωρίς βαμμένα νύχια, πρέπει να το σταματήσεις. Είναι καλό να αφήνεις άβαφα τα νύχια σου για μερικές μέρες, ώστε να "αναπνέουν".

Με την ευκαιρία διαβάστε: 4+1 ιδέες για να κάνεις το κλασικό γαλλικό μανικιούρ πιο μοντέρνο!

2. Το να αλλάζεις συχνά το χρώμα των νυχιών σου σημαίνει ότι τα ξεβάφεις και άρα χρησιμοποιείς ασετόν. Η ακετόνη έχει την ικανότητα να αφυδατώνει τα νύχια, να τα ξεφλουδίζει και μερικές φορές να οδηγεί σε μολύνσεις.

3. Ξεχνάς τη βάση πριν το βερνίκι. Είδες τι λέγαμε νωρίτερα; Αν δεν εφαρμόζεις top coat στα νύχια, τότε θα παρατηρήσεις ότι αυτά θα κιτρινίσουν ή θα δημιουργηθούν δυσχρωμίες. Το top coat δημιουργεί ένα ακόμη στρώμα στα νύχια και προστατεύει από ανεπιθύμητες δυσχρωμίες.

 

Ροή ειδήσεων

Share