Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mango: Το πουλόβερ που θα σε κρατάει ζεστή για όλο τον χειμώνα είναι σε έκπτωση!

Στο κορυφαίο χρώμα της σεζόν 2020!

13 Νοεμβρίου 2019 15:44
Mango: Το πουλόβερ που θα σε κρατάει ζεστή για όλο τον χειμώνα είναι σε έκπτωση!

Βρήκαμε το καλύτερο πουλόβερ από τα Mango, που μπορείς να φορέσεις όλο τον χειμώνα και όχι μόνο! Τρέξε να το προλάβεις γιατί βρίσκεται σε έκπτωση. Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να επισκεφθείς το κοντινότερο κατάστημα!

Δείτε επίσης: Mango: Η ασύμμετρη γόβα που είναι η No1 επιλογή των influencer! Κοστίζει μόνο 29 ευρώ!

Είναι στο τοπ χρώμα της χειμερινής σεζόν, δηλαδή το κόκκινο, που αποτελεί και σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων. Φαρδύ και άνετο, θα σου κρατάει συντροφιά και θα σε ζεσταίνει όλο τον χειμώνα. Παράλληλα, θα παραμένεις μέσα στην μόδα!

Συνδύασετε το εύκολα με μια πλισέ φούστα και ένα αθλητικό ή για όταν μπουν τα κρύα, με το αγαπημένο σου τζιν και τις ζεστές γούνινες μπότες!

Μπορείς να το βρεις και σε μπεζ, αλλά εμείς θα προτείναμε να το τολμήσεις και να επιλέξεις το έντονο κόκκινο, που διαλέγουν και όλες οι influencers!

Πουλόβερ πλεκτό ελαστικό

REF. 53015757-BOTONI-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή29,99 € Ισχύουσα τιμή19,99 €

Mango: Το μεταλιζέ μπλουζάκι που μπορείς να φορέσεις στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Βρήκαμε για σένα το μεταλιζέ μπλουζάκι από τα Mango, που μπορείς να φορέσεις στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και όχι μόνο! Τρέξε να το προλάβεις πριν βγει sold out!

Με την ευκαιρία δείτε: Mango: Η καλύτερη φούστα για την φθινοπωρινή σεζόν κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Τι; Νομίζεις πώς είναι νωρίς για τα Χριστούγεννα; Κάνεις λάθος! Τα καλά κομμάτια για τις γιορτές, έχουν ήδη βγει στην αγορά κι εσύ πρέπει να τα προλάβεις.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για σένα το Μπλουζάκι μεταλιζέ που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Πρόκειται για ύφασμα ελαστικό. Μεταλλιζέ επιφάνεια. Zιβάγκo. Μακρύ μανίκι. Κοστίζει 25,99 €!

Mango: Η καλύτερη φούστα για την φθινοπωρινή σεζόν κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Η φούστα που είναι ότι πιο μοδάτο για την φθινοπωρινή σεζόν κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ! Που θα την βρεις; Στα Mango φυσικά! Ήδη εδώ και καιρό η φούστα με τα κουμπιά είναι από τις κορυφαίες επιλογές τόσο των instagramer όσο και όλων των γυναικών!

Δείτε και αυτό: Mango: Το απόλυτο μποτάκι που όλες οι γυναίκες θέλουν κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Είναι κοτλέ και κυκλοφορεί σε χρώμα μαύρο και καφέ. Το κοτλέ ήταν ανέκαθεν σήμα κατατεθέν του χειμώνα και έχει επιστρέψει δυναμικά από πέρυσι. Φοριέται πολύ και ταιριάζει με τα πάντα αφού είναι σε γραμμή casual. Το σχέδιο της είναι καμπάνα και είναι φτιαγμένη από βαμβακερό ύφασμα.

Μπορείς να συνδυάσεις την φούστα με ένα απλό μπλουζάκι, ζιβάγκο ή ακόμα και τιραντάκι και να την ταιριάξεις με ψηλές πάνω από το γόνατο ή καουμπόικα μποτάκια, που είναι επίσης μια από τις κορυφαίες τάσεις! Μην περιοριστείς στην casual μορφή της και τόλμα να της δώσει άλλο ύφος, φορώντας ακόμα και ψηλοτάκουνες γόβες με χοντρό τακούνι!

Απογείωσε την εμφάνιση με ένα σακάκι ή ένα δερμάτινο τζάκετ, ανάλογα με το ύφος που θέλεις να δώσεις στην εμφάνιση σου. Μην ξεχνάς επίσης ότι τα αξεσουάρ προσθέτουν το κάτι παραπάνω,οπότε μην διστάσεις να φορέσεις μια ζώνη με εγκράφα ή μεγάλα σκουλαρίκια!

Κοτλέ φούστα με κουμπιά 19,99 €
REF. 53097677-GRACE-LM

 

Ροή ειδήσεων

Share