Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Mango: Το απόλυτο μποτάκι που όλες οι γυναίκες θέλουν κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Τελευταία λέξη της μόδας!

2 Νοεμβρίου 2019 14:20
Mango: Το απόλυτο μποτάκι που όλες οι γυναίκες θέλουν κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Έρχεται το φθινόπωρο και ένα ζευγάρι μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, γνωστά και ως ankle boots είναι απολύτως απαραίτητα και εύχρηστα! Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά σας έχουμε το απόλυτο μποτάκι από τα Mango που κοστίζει μόλις 29,99 ευρώ. Ακόμα κάθεσαι;

Δείτε επίσης: Mango: Η ζακέτα που κοστίζει κάτω από 16 ευρώ και θέλουν όλες οι γυναίκες!

Είναι στιλάτο και συνδυάζεται με όλες τις εμφανίσεις και τα looks σου. Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, στην δουλειά, στο γραφείο, σε έναν χαλαρό καφέ αλλά και για ένα πότο το βράδυ. Πραγματικά είναι το απόλυτο τρεντ και δεν θα βαρεθείς να το φοράς!

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένης της άνεσης, του στυλ και της προσιτής τιμής, αφού είναι σε έκπτωση! Σε ανιμαλ πριντ- φιδέ μοτίβο και καομπόικο στυλ ακολουθεί την τάση της μόδας και κλέβει τις εντυπώσεις!

Έχει φαρδύ τακούνι και εσωτερική φόδρα, και τελειοπείται με κλείσιμο με φερμουάρ. Το ύψος του τακουνιού είναι 4 εκ..

Δες πώς μπορείς να το συνδυάσεις με βάση το μοντέλο:

REF. 53093027-DETROIT1-LM

Mango: Η στιλάτη μπότα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο!

Οι καομπόικες μπότες έχουν επιστρέψει δυναμικά και είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν. Για να είσαι και εσύ μέσα στη μόδα επέλεξε την μπότα από τα Mango, που επιλέγουν όλες οι instagramers και influencers!

Δείτε επίσης: Stradivarius: Τα μποτίνια με λεπτό τακούνι που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Συνδυάζονται ακόμη και με κοστούμι και βραδινό φόρεμα αλλά και με ένα απλό φανελάκι! Αν αναρωτιέστε πώς δείχνει μια statement καουμπόικη μπότα, δείτε αυτό το ζευγάρι από τη χειμωνιάτικη συλλογή των Mango.

Είναι χρώματος μαύρου και λευκού μαζί και είναι διακοσμημένες με ανάγλυφα σχέδια λουλουδιών και φυτών σε κόκκινο, πράσινο και κίτρινο. Αν θέλετε να κάνετε εντύπωση και να μην περνάτε απαρατήρητες τότε είναι η μπότα που χρειάζεστε! Με μαύρο στενό τζιν ή καμπάνα που θα καλύπτει τη μπότα, θα απογείωσεις το στυλ σου!

Mango: Οι μπότες που φόρεσε η Gigi Hadid! Κάνουν λιγότερο από 70 ευρώ!

Οι τέλειες μπότες που φοράει σε μια πρόσφατη εμφάνιση η Τζίτζι Χαντίντ είναι Mango και κοστίζoυν 69,99 ευρώ! Ακόμα να τις αγοράσεις; Θα απογειώσουν την εμφάνιση σου και θα σου δώσουν αέρα..μοντέλου ενώ θα είσαι μες στην μόδα!

Δείτε επίσης: Stradivarius: Τα μποτίνια με λεπτό τακούνι που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Σε εμφάνισή της στο Μιλάνο στα τέλη του περασμένου μήνα το μοντέλο φορούσε ένα ζευγάρι ασπρόμαυρες ankle boots.

Ακόμα και αν δεν ακολουθείς απόλυτα την μόδα, οι κοντές αυτές καομπόικες μπότες θα δώσουν νέα πνοή στο στυλ σου. Φοριούνται με φόρεμα, με μακριά, μίνι ή μίντι φούστα αλλά και με όλα σου τα τζιν!

Μπορείς να κάνεις πολλαπλούς συνδυασμούς και διαφορετικές εμφανίσεις. Χάρη στην εφαρμογή που μοιάζει με κάλτσα, δεν θα προσθέτουν όγκο στους αστραγάλους σου!

Bershka: Το ημιδιάφανο μαύρο πουκάμισο που επιλέγουν οι διάσημες Ελληνίδες είναι σε έκπτωση!

Το ημιδιάφανο μαύρο πουκάμισο από Bershka τα που επιλέγουν οι διάσημες Ελληνίδες είναι σε έκπτωση!

Εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια τις προτάσεις που δίνουν οι επώνυμες με τις στιλιστικές του επιλογές και σας την παρουσιάζουμε. Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι πάντα μέσα στην μόδα και να μην νιώθουν αποκομμένες από τις διεθνείς τάσεις!

Το Athensmagazine.gr ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κομμάτια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε για τη νέα σεζόν. Αυτή την φορά εντοπίσαμε στο Bershka το τέλεια πουκαμίσο που κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ και κάνει θραύση!

Το πουκάμισο που σας προτείνουμε από το Bershka μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το μαύρο της χρώμα συνδυάζεται με πολλά παντελόνια ή φούστες!

Την ίδια επιλογή έκανε πολύ σωστά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορώντας ένα total black look με μαύρο πουκάμισο παρόμοιο με αυτό που προτείνουμε εμείς, με την διαφορά ότι το βρήκαμε σε πολύ χαμηλωμένη τιμή λόγω της έκπτωσης!

Μια περιγραφή για το πουκάμισο:

Κοντό πουκάμισο με τσέπες
ΑΝΑΦ. 5824/880/800

 

Ροή ειδήσεων

Share