Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Mango: Η καλύτερη φούστα για την φθινοπωρινή σεζόν κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Φοριέται με τα πάντα!

6 Νοεμβρίου 2019 12:46
Mango: Η καλύτερη φούστα για την φθινοπωρινή σεζόν κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ!

Η φούστα που είναι ότι πιο μοδάτο για την φθινοπωρινή σεζόν κοστίζει μόλις 19,99 ευρώ! Που θα την βρεις; Στα Mango φυσικά! Ήδη εδώ και καιρό η φούστα με τα κουμπιά είναι από τις κορυφαίες επιλογές τόσο των instagramer όσο και όλων των γυναικών!

Δείτε και αυτό: Mango: Το απόλυτο μποτάκι που όλες οι γυναίκες θέλουν κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Είναι κοτλέ και κυκλοφορεί σε χρώμα μαύρο και καφέ. Το κοτλέ ήταν ανέκαθεν σήμα κατατεθέν του χειμώνα και έχει επιστρέψει δυναμικά από πέρυσι. Φοριέται πολύ και ταιριάζει με τα πάντα αφού είναι σε γραμμή casual. Το σχέδιο της είναι καμπάνα και είναι φτιαγμένη από βαμβακερό ύφασμα.

Μπορείς να συνδυάσεις την φούστα με ένα απλό μπλουζάκι, ζιβάγκο ή ακόμα και τιραντάκι και να την ταιριάξεις με ψηλές πάνω από το γόνατο ή καουμπόικα μποτάκια, που είναι επίσης μια από τις κορυφαίες τάσεις! Μην περιοριστείς στην casual μορφή της και τόλμα να της δώσει άλλο ύφος, φορώντας ακόμα και ψηλοτάκουνες γόβες με χοντρό τακούνι!

Απογείωσε την εμφάνιση με ένα σακάκι ή ένα δερμάτινο τζάκετ, ανάλογα με το ύφος που θέλεις να δώσεις στην εμφάνιση σου. Μην ξεχνάς επίσης ότι τα αξεσουάρ προσθέτουν το κάτι παραπάνω,οπότε μην διστάσεις να φορέσεις μια ζώνη με εγκράφα ή μεγάλα σκουλαρίκια!

Κοτλέ φούστα με κουμπιά 19,99 €
REF. 53097677-GRACE-LM

Mango: Το φθινοπωρινό σακάκι που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις!

Το Mango σακάκι που ακόμα και οι επώνυμοι του εξωτερικού έχουν επιλέξει, είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου! Ακόμα και η Κέιτι Χόλμς Katie Holmes το ενσωμάτωσε στην εμφάνιση της και μπορείς να πάρεις μια ιδέα..αν δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις.

Δείτε επίσης: Mango: Οι μπότες που φόρεσε η Gigi Hadid! Κάνουν λιγότερο από 70 ευρώ!

Ένα φαρδύ σακάκι είναι η απόλυτη τάση της μόδας και δίνει έναν διαφορετικό χαρακτήρα στις καθημερινές σου εμφανίσεις!

Το σύνολο αποτελείται από απλά κομμάτια, όπως ένα λευκό μπλουζάκι κι ένα παντελόνι σε λευκή απόχρωση με " χαλαρή"εφαρμογή, κάνοντας ένα πιο ανδρόγυνο στυλ.

Ένα πλούσιο μάλλινο σακάκι σε σκούρα πορτοκαλί απόχρωση, ένα χρώμα που "παίζει" πολύ το φθινόπωρο 2019. Το μπλέιζερ έρχεται και σε μια αρκετά λογική τιμή.

Μπορείς να το φορέσεις με φούστα μακριά μέχρι τον αστράγαλο ή ακόμα και με φόρεμα, πέρα από απλούς συνδυασμούς με τζιν και τοπάκια!

Ολόμαλλο παλτό με γιακά

99,99 ευρώ

REF. 51055033-LIMA-LM

Mango: Το απόλυτο μποτάκι που όλες οι γυναίκες θέλουν κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Έρχεται το φθινόπωρο και ένα ζευγάρι μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, γνωστά και ως ankle boots είναι απολύτως απαραίτητα και εύχρηστα! Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά σας έχουμε το απόλυτο μποτάκι από τα Mango που κοστίζει μόλις 29,99 ευρώ. Ακόμα κάθεσαι;

Δείτε επίσης: Mango: Η ζακέτα που κοστίζει κάτω από 16 ευρώ και θέλουν όλες οι γυναίκες!

Είναι στιλάτο και συνδυάζεται με όλες τις εμφανίσεις και τα looks σου. Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, στην δουλειά, στο γραφείο, σε έναν χαλαρό καφέ αλλά και για ένα πότο το βράδυ. Πραγματικά είναι το απόλυτο τρεντ και δεν θα βαρεθείς να το φοράς!

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβανομένης της άνεσης, του στυλ και της προσιτής τιμής, αφού είναι σε έκπτωση! Σε ανιμαλ πριντ- φιδέ μοτίβο και καομπόικο στυλ ακολουθεί την τάση της μόδας και κλέβει τις εντυπώσεις!

Έχει φαρδύ τακούνι και εσωτερική φόδρα, και τελειοπείται με κλείσιμο με φερμουάρ. Το ύψος του τακουνιού είναι 4 εκ..

Δες πώς μπορείς να το συνδυάσεις με βάση το μοντέλο:

REF. 53093027-DETROIT1-LM

 

Ροή ειδήσεων

Share