Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

30 Εντυπωσιακά μανικιούρ για κοντά νύχια!

21 Φεβρουαρίου 2018 11:08
30 Εντυπωσιακά μανικιούρ για κοντά νύχια!

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να έχουν προσεγμένα και μακριά νύχια. Υπάρχουν όμως δουλειές οι οποίες απαιτούν να έχεις κοντά νύχια– όπως οι νοσηλεύτριες, οι μαγείρισσες και φυσικά οι μανούλες. Θα μείνουν παραπονεμένες εκείνες οι γυναίκες; Όχι βέβαια! Ακόμα και τα κοντά νύχια μπορούν να δείξουν πανέμορφα με την κατάλληλη περιποίηση. Και επειδή μ’ αρέσει κάθε γυναίκα να φροντίζει τον εαυτό της, έψαξα και βρήκα μερικά εντυπωσιακά μανικιούρ για κοντά νύχια.

Άμα πιάνουν τα χέρια σου και το “έχεις” με τον καλλωπισμό, πάρε τώρα τα βερνίκια σου και βρες ποιο μανικιούρ από τα παρακάτω σου αρέσει να κάνεις. Αν πάλι προτιμάς λίγη παραπάνω φροντίδα, κλείσε ραντεβού στην αισθητικό σου και πάρε μαζί και την φωτογραφία με το μανικιούρ που σου άρεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Μεγάλο ντέρμπι με την σημερινή αποχώρηση! Αυτός ο Μαχητής είναι τελικά εκτός ριάλιτι!

Μανικιούρ για κοντά νύχια

Θα ξεκινήσω από τις γυναίκες που από τη φύση τους έχουν μακριά ρίζα νυχιού και για αυτό δεν χρειάζεται να τα μακραίνουν παραπάνω, μιας και θα φαίνεται υπερβολικό. Μην στεναχωριέστε κορίτσια μου γιατί ίσα ίσα που εμείς οι υπόλοιπες σας ζηλεύουμε. Κοντά, μακριά και περιποιημένα νύχια, σε οποιοδήποτε χρώμα, σχέδιο και απόχρωση προτιμάς. Ίσως ό,τι καλύτερο σε μανικιούρ για κοντά νύχια.

Προχωρώ και στις περιπτώσεις των περισσότερων, όπου η ρίζα του νυχιού δεν είναι τόσο μακριά. Η αλήθεια είναι κορίτσια μου, ότι όλοι προτείνουν τις μονοχρωμίες- και μάλιστα nude αποχρώσεις- και όχι τόσο το κομψό γαλλικό. Ναι, έχουν δίκιο να προτείνουν αποχρώσεις nude γιατί δείχνει τα νύχια πιο κομψά και μακριά. Βέβαια, αυτό δε θα πρέπει να σε εμποδίσει από το να προτιμήσεις ένα σκούρο χρώμα. Μπορείς απλά να παίξεις με τις αποχρώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 21/02/2018 by MagicF’Ariel!

Ή να προτιμήσεις τα έντονα χρώματα. Θα δείχνουν εξίσου εντυπωσιακά. Μια ακόμα συμβουλή είναι να ακολουθείς τις παστέλ αποχρώσεις στα νυχάκια σου όταν είναι ιδιαίτερα κοντά γιατί μετά το σκούρο πραγματικά θα κόβει ακόμα περισσότερο και θα δείχνει το νύχι ακόμα πιο κοντό. Τόλμησε το γαλλικό μανικιούρ με λεπτή γραμμή και φυσικά δοκίμασε το glitter. Θα είναι ακριβώς η ένταση που χρειάζεται το μανικιούρ σου. Αγαπάς τα κοντά νύχια; Ε,να λοιπόν, απόλαυσε το με μπόλικα σχέδια και χρώματα- απλά τα σχέδια σε πιο μίνι εκδοχές.

Πηγή: ediva.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share