Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Μεγάλο ντέρμπι με την σημερινή αποχώρηση! Αυτός ο Μαχητής είναι τελικά εκτός ριάλιτι!

21 Φεβρουαρίου 2018 10:23
Survivor - διαρροή: Μεγάλο ντέρμπι με την σημερινή αποχώρηση! Αυτός ο Μαχητής είναι τελικά εκτός ριάλιτι!

Το πιο ανατρεπτικό επεισόδιο της χρονιάς είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε χτες στο Survivor!

Οι Μαχητές για δεύτερη σερί εβδομάδα έχασαν την ασυλία με αποτέλεσμα να αναγκαστούν πάλι να ψηφίσουν τρεις παίκτες προς αποχώρηση!

Η ανατροπή όμως ήρθε με την ατομική ασυλία που εξασφάλισε η Ροδάνθη Καπαρού μέσα από τις επιδόσεις της στην εβδομάδα που μας πέρασε! Οι περισσότεροι Μαχητές ετοίμαζαν για τρίτη φορά την 19χρονη φοιτήτρια για "σφαγή" όμως η μικρή τους χάλασε τα σχέδια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Οι Μαχητές έδωσαν υποψήφια την... κλίκα και το Twitter ξεσαλώνει! "Αυτό και αν είναι δίλημμα!"

Έτσι βγήκε στον "ντάκο" ο Νικόλας Αγόρου, στην κυριολεξία από το... πουθενά με τους Μαχητές να μην ψηφίζουν με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια αλλά κάτι... άλλο!

Εκτός όμως από τον Αγόρου, την "βόμβα" έριξε και η Ροδάνθη, η οποία εκδικήθηκε τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και τον έδωσε υποψήφιο, όπως είχε πράξει και εκείνος την πρώτη εβδομάδα!

Η τρίτη υποψηφιότητα ήταν λογική και αφορούσε τον πιο αδύναμο αγωνιστικά παίκτη από τους Μαχητές, τον Νίκο Θωμά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόβουν την Τατιάνα Στεφανίδου από το Έψιλον; Η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς!

Οι τρεις αυτοί Μαχητές δόθηκαν ως υποψήφιοι στο τηλεοπτικό κοινό με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr να αναφέρουν ότι είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι κυρίως ανάμεσα σε δύο παίκτες! Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Νικόλα Αγόρου, ενώ ανάμεσα στους Θεοδωρόπουλο και Θωμά γίνεται ντέρμπι!

Φαβορί για την αποχώρηση είναι ο τελευταίος, όμως επειδή μιλάμε για ελάχιστες ψήφους διαφορά, δεν αποκλείεται η ανατροπή! Για σίγουρη διαρροή θα σας ενημερώσει το Athensmagazine.gr λίγο αργότερα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share