Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 21/02/2018 by MagicF’Ariel!

21 Φεβρουαρίου 2018 10:34
Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 21/02/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να σας αποκαλύψω ένα μυστικό; Όσο η οικογένειά μας πληθαίνει, άλλο τόσο κάτι μαγικό.. έρχεται και με γαργαλάει στον ύπνο μου και μου λέει.. «..σήκω! έχεις να γράψεις ζώδια! τα ξωτικά σου.. σε περιμένουν..» το γλυκό μου υποσυνείδητο με παρασέρνει στο πρωινό μας το παραμύθι.. φοβερό;

Που λέτε σήμερα η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας έχουν τα κέφια τους. Νομίζω φλερτάρουν μεταξύ τους παράξενα. Ποιος χειμώνας και ποιο καλοκαίρι; Για αυτούς είναι πάντα ο παράδεισος.. Και όπως η Αφροδίτη πλατσουρίζει στα γάργαρα νερά, δείχνει και μπουτάκι, άλλο τόσο ο Ποσειδώνας τη χαζεύει, του αρέσει, γοητεύεται από την όμορφη τη παρουσία της..

Όπως καταλαβαίνετε, με το καλημέρα σας κάνουμε βουτιά στο ρομάνς, στο όνειρο, σε εκείνο που μας κάνει και χαμογελάμε πονηρά, μπορεί να προκύψουν σκανδαλιές, φλερτ και τσαχπίνικα πειράγματα. Ας αφεθούμε ελεύθεροι και ότι προκύψει. Σωστά;;; ρομαντικά φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Μεγάλο ντέρμπι με την σημερινή αποχώρηση! Αυτός ο Μαχητής είναι τελικά εκτός ριάλιτι!

Κριός
Νιώθετε μια πίεση απίστευτη από τις σχέσεις σας. Όλο σας ζητούν διάφορα και ένα παραπονάκι τύπου δε σας προσφέρουν όσα εσείς, θα το έχετε. Δε γίνεται να είστε εξολοκλήρου ανεξάρτητοι. Όλο και κάποιος σας χρειάζεται!

Ταύρος
Έχετε την ανάγκη μια δυναμικής προσωπικότητας στο πλάι σας! Ναι μεν εσείς αποφασίζετε για το μέλλον σας, αλλά όσο να είναι ένα έμπειρο πρόσωπο γεμάτο από αποφασιστικότητα θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια!

Δίδυμος
Σήμερα δεν έχετε καμία όρεξη. Θέλετε να τη βγάλετε στο κρεβάτι, να κάνετε μια κοπάνα από τη δουλειά, να μη σηκώσετε ούτε το τηλέφωνο! Μήπως έχετε πυρετό; Όπως και να έχει, θα είστε αλλού για αλλού και καμία επαφή με το σύμπαν!

Καρκίνος
Ιδανική ημέρα για να την αφιερώσετε στο σύντροφό σας! Φτιάξτε ρομαντική κατάσταση, κεριά, μουσικές ωραίες, καλό φαγητό και αποπλανήστε τον! Αν είστε μόνοι και έρημοι, σας βρίσκω σε ένα παράθυρο κολλημένους και να ονειρεύεστε..!

Λέων
Και επειδή έχουν βρει τα κουμπιά σας, σήμερα θα σας προσφέρουν κάτι πολύ ιδιαίτερο και θα εντυπωσιαστείτε. Τα δώρα ξέρετε δίνονται είτε από αγάπη, είτε επειδή έχουν το σκοπό τους. Υπερβάλετε συναισθηματικά ως συνήθως!

Παρθένος
Το ερωτικός σας θερμόμετρο στα ύψη! Εκπέμπετε κάτι πολύ μαγικό, το μαναράκι που έχετε βάλει στο μάτι θα πέσει στο λεπτό. Απολαύστε στιγμές ρομαντικές με το σύντροφό σας, ή τέλος πάντων ασχοληθείτε με την ερωτική σας τη ζωή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Οι Μαχητές έδωσαν υποψήφια την... κλίκα και το Twitter ξεσαλώνει! "Αυτό και αν είναι δίλημμα!"

Ζυγός
Ρομαντικοί, φαντασμένοι και ονειροπαρμένοι, θα σκέφτεστε διάφορα και παίζει και να μελαγχολήσετε. Στο μυαλό σας είναι οτιδήποτε φταίει για τη κάκιστη διάθεσή σας.. Μπορεί όμως να βιώσετε στιγμές πολύ ανεπανάληπτες. Διαλέξτε!

Σκορπιός
Μυστήρια η μέρα σας, από τη μια σας δίνει αυτό που επιθυμείτε, από την άλλη όμως μπορεί να είναι και παγίδα. Όσα διαμάντια και ρουμπίνια και να σας δώσουν, εσείς να πράξετε όπως λέει η καρδούλα σας. Ο έρωτας δε δωροδοκείται!

Τοξότης
Ξαφνικά θέλετε να μαζευτείτε στο σπίτι, με τους δικούς σας τους ανθρώπους και να περάσετε πολύ χρόνο μαζί τους. Σας λείπουν ένα πράγμα. Έχετε ανάγκη από αγάπη και προδέρμ τι να κάνουμε τώρα. Μες στις γλύκες είστε!

Αιγόκερως
Μέρα γεμάτη από φλερτ και χαμόγελα! Σα να βρίσκεται ο έρωτας πάνω από το κεφάλι σας και αν δε σας δει να ερωτοτροπείτε με πάθος, δε θα πάει πουθενά! Κάτι πολύ μαγικό θα συμβεί, είτε έχετε σχέση, είτε όχι! Λέτε να γίνει κανά θαύμα;;

Υδροχόος
Μωρά μου, λατρείες μου, καλά θα κάνετε να καθίσετε φρόνιμα σήμερα! Η μέρα κρύβει απίστευτες παγίδες και θα πρέπει να έχετε το νου σας κυρίως σε οικονομικά θέματα. Προστατέψτε το ταμείο σας και μην αφήσετε σε κανέναν να βάλει χέρι! Μακριά από κάθε συναλλαγή!

Ιχθύς
Μέσα στις γλύκες και στο παράπονο θα είστε σήμερα. Μπορεί να σας πιάσουν και τα σορόπια, για τόσο πολύ λέμε. Μαλαγανιές προβλέπω, αφού πρέπει με κάποιο τρόπο να σας λυπηθούν και να σας αγαπήσουν πάλι!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share