«Σπαράζει» καρδιές στενός φίλος του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Η σύντροφος και το παιδί του θα έρχονταν μόνιμα στην Ελλάδα»

Ανείπωτη θλίψη έχει προκάλεσε η είδηση πως ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του σε ηλικία 31 ετών το βράδυ της Τετάρτης 09/10
Ο πολύ καλός φίλος του ποδοσφαιριστή αναφέρει στο Newsit ότι αυτή την περίοδο ο 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, βρισκόταν στην καλύτερη φάση της ζωής του, καθώς στο πελυρό του ήταν ή σύντροφός του και το παιδί τους.
Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιάγκας παραπέμπεται στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, με αφορμή το ρεπορτάζ του σχετικά με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή.
Η αποκάλυψη στενού φίλου του Τζορτζ Μπάλντοκ
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Baldock δεν ζει πια. Τα έχω χάσει. Εκείνο το βράδυ κοιμόμουν και ξύπνησα στις 4 τα ξημερώματα για να πιώ νερό. Είδα ότι είχα 25 μηνύματα στο κινητό μου. Ήταν για τον Baldock. Όταν άνοιξα τα μηνύματα και έμαθα τι συνέβη δεν μπορούσα να το πιστέψω», λέει ο φίλος του ποδοσφαιριστή και συνεχίζοντας συμπληρώνει:
Όπως αναφέρει, ο παίκτης του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, ήταν ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του, την καριέρα του, αλλά και για την οικογένεια που είχε δημιουργήσει.
«Ο Μπάλντοκ μου είχε αναφέρει ότι βρισκόταν στην καλύτερη φάση της ζωής του αυτή τη περίοδο. Ήταν πολύ χαρούμενος που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ ευτυχισμένος με την οικογένεια που δημιούργησε, για την σύντροφο του, το παιδάκι τους. Ο Τζορτζ ήταν ένας σοβαρός οικογενειάρχης. Το παιδί τους το λάτρευε. Όταν μου ανακοίνωσε ότι θα γίνει πατέρας ήταν πολύ χαρούμενος και χαμογελαστός. Του είχα πει για πλάκα μιας που είναι αγοράκι να το κάνουν και αυτό ποδοσφαιριστή».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ειρήνης Πεϊβάνη, η σύντροφος του Μπάλντοκ θα ερχόταν μόνιμα στην Ελλάδα, τις επόμενες ημέρες, μαζί με το παιδί τους, για να είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή.
«Η σύντροφός του ξέρω ότι αυτόν τον μήνα ήταν σε διαδικασία μετακόμισης στην Ελλάδα. Και εκείνη και το μωράκι τους, θα έρχονταν μόνιμα εδώ σε λίγες ημέρες, στο πλευρό του Τζορτζ. Μου είχε πει ότι εκείνη ήταν λίγο αγχωμένη για την προσαρμογή της στην Ελλάδα και την νέα αρχή που θα έκανε εδώ. Κατάγεται από την Αγγλία. Εκεί μεγάλωσε και έζησε μέχρι σήμερα».
Συνεχίζοντας ο φίλος του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή μιλάει για το σπίτι, όπου βρέθηκε νεκρός και για τις ώρες που περνούσε σε αυτό. «ο Τζορτζ αγαπούσε πολύ το σπίτι του στην Γλυφάδα, απολάμβανε τη θέα του σπιτιού του», λέει στο newsit.gr ο φίλος του.
«Αγαπούσε πολύ την Ελλάδα. Μου είχε πει ότι του άρεσε που ζει πλέον στη χώρα μας. Μέσα στο καλοκαίρι είχα επισκεφτεί το σπίτι του, εκεί όπου βρέθηκε νεκρός».






0 ΣΧΟΛΙΑ