ΑΡΧΙΚΗ GOSSIP

Τυχερή η μικρή Εύα: Αυτή είναι η πλήρης περιουσία που θα κληρονομήσει από τη Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Δεν τα λες και λίγα...

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί να μην είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, όμως πάντοτε θα τους συνδέει η κόρη τους, η μικρή Εύα, που αποτελεί τη μεγάλη αγάπη της ζωής τους.

Το άλλοτε ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις πλέον, βρίσκεται ακόμη και σε ίδιες παραγωγές, όπως το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στο Mega, ενώ ζουν πολύ όμορφα και αρμονικά με τα πρόσωπα που μπήκαν αργότερα στη ζωή τους, τον Λευτέρη Σουλτάτο και την Κατερίνα Γερονικολού αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσηςΔε θα το φανταζόταν κανείς: Αυτή τη δουλειά κάνει ο πατέρας της Βάσως Λασκαράκη, δεν είναι ούτε εφοπλιστής ούτε επιχειρηματίας

Λασκαράκη και Τσιμιτσέλης, φυσικά, έχουν εξασφαλίσει την κορούλα τους. Η αλήθεια είναι, ότι ως κόρη δύο κορυφαίων ηθοποιών με σπουδαία καριέρα, η μικρή Εύα δε βρίσκει και λίγα, έχοντας αρχίσει να μπαίνει στην προεφηβεία.




Τα έσοδα της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός και, παράλληλα, επαγγελματίας στο Instagram και όχι μόνο, απολαμβάνοντας αρκετά έσοδα ετησίως.

Η ίδια έχει επιστρέψει φέτος στην τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στην ΕΡΤ με τη σειρά «Σε ξένα χέρια». Η Λασκαράκη είναι πάντοτε ακομπλεξάριστη και δεν έχει κρυφτεί ακόμη και για τα χρήματα, που παίρνει από τις δουλειές της, απορρίπτοντας στο παρελθόν και μεγάλες επαγγελματικές προτάσεις.

«Συζήτησα για κάποιες δουλειές, αλλά μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενης δουλειάς με το “Σόι”, ήρθε το “Έρωτας μετά” που με πήγε συνεχόμενα με γυρίσματα και το καλοκαίρι. Πηγαινοερχόμουν συνέχεια Κρήτη – Αθήνα γιατί δεν ήθελα να κρατήσω και την κόρη μου το καλοκαίρι εδώ. Οι γονείς μου κατέβηκαν στην Κρήτη και το παιδί έμεινε εκεί. Οι δουλειές, λοιπόν, που μου πρότειναν είχαν φουλ γυρίσματα και το καλοκαίρι λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού» ανέφερε, αρχικά, η ηθοποιός και συνέχισε: «Είχε γίνει πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”, φτάσαμε πολύ κοντά και είχε γίνει ταυτόχρονα με το “Έρωτας Μετά”. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο “Έρωτας Μετά”. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει και μου άρεσε πως εξελίχθηκε ο ρόλος μου».

Παράλληλα, η Βάσω Λασκαράκη παραδέχτηκε ότι υπήρξε μία πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως, δεν ήρθαν σε συμφωνία. «Δεν ήταν το κατάλληλο timing και καλώς έπραξα. Ήταν με τον Alpha, αλλά και με άλλα κανάλια. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Πάντα η αγωνία μου και το άγχος μου είναι τι βλέπουν σε εμένα και το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δεν μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί. Έχει παίξει και πρόταση με τον σύζυγό μου. Είχα μια αγωνία αν είναι αλλαγή καριέρας αυτό».

Επίσης, εξομολογήθηκε πως αντιμετώπισε φέτος το instagram επαγγελματικά. «Με 750 χιλιάδες followers κάποιος μπορεί να ζήσει μία χρονιά χωρίς να δουλεύει. Εννοώ ότι οι followers φέρνουν κάποιες εμπορικές συνεργασίες, που για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μπορώ να πω ότι αυτή τη χρονιά που δεν εργάστηκα με στήριξαν και ήταν το έσοδο και η δουλειά μου. Είναι κανονική δουλειά».

Το… αίνιγμα του Τσιμιτσέλη

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε πριν από χρόνια ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε, στο βασικό μισθό που παίρνει ένας ηθοποιός στο θέατρο.

«Ο βασικός μισθός είναι 900 ευρώ καθαρά. Αν πας γύρω στις 2000 ευρώ, είναι ένας πάρα πολύ καλός μισθός, αλλά δίνεται πλέον σπάνια» δήλωσε στο «People».

«Επειδή μέχρι τώρα δούλευα συνέχεια στην τηλεόραση, είχα χρήματα. Και αντέχω ακόμα, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στα επόμενα χρόνια. Τα πράγματα γύρω μας βουλιάζουν όλο και περισσότερο».

Κήπος σαν γήπεδο: Αυτό είναι το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη (photo)

Με την οικογένειά τους και καλούς φίλους πέρασαν το Πάσχα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εκεί έχουν ένα πανέμορφο σπίτι που όπως είδαμε στις νέες αναρτήσεις της ταλαντούχας ηθοποιού, διαθέτει μία πανοραμική θέα αλλά και έναν κήπο σαν γήπεδο.

Η Βάσω Λασκαράκη θέλοντας να ευχηθεί στους 770.000 χιλιάδες followers της Καλό Πάσχα πόζαρε στον καταπράσινο κήπο του υπέροχου σπιτιού τους. Φορώντας ένα loose denim και ένα μαύρο πουκάμισο με δέσιμο στη μέση και πολύχρωμα σνίκερς, πόζαρε χαμογελαστή στον κήπο ενώ στις φωτογραφίες που δημοσίευσε διακρίνεται το σπίτι τους, όσο και η υπέροχη θέα που διαθέτει αυτό.

Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κοινοποίησε μια φωτογραφία με πρωταγωνίστρια την Εύα, την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Τσιμιτέλη.

«Με τα ιδανικά εγώ δεν τα πηγαίνω καλά. Δεν θέλω να πιστεύω στα ιδανικά. Οι εξιδανικευμένες καταστάσεις, το «πόσο τέλειος είσαι!», το «πόσο τέλειο είναι αυτό!», με τρομάζουν. Κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι είμαστε άνθρωποι με ελαττώματα. Στο δικό μας σπίτι, ο στόχος είναι να αγαπάμε ο ένας τον άλλο με τα ελαττώματα και τα προβλήματά του και να βοηθά ο ένας τον άλλο να γίνεται καλύτερος, να βελτιωνόμαστε παρέα και να πηγαίνουμε παρακάτω. Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σε αυτήν τη σχέση πιο τίμια και καθαρά», είχε δηλώσει η Βάσω Λασκαράκη στο HELLO!

Σαν ελβετικό σαλέ: Αυτό είναι το σπίτι-παλάτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου (photos)

Η Βάσω Λασκαράκη, η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το σίριαλ «Το σόι σου» έχει παντρευτεί τον γνωστό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο και μαζί έχουν χτίσει μια υπέροχη οικογένεια.

Φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο δημοσιεύει στα social media η Βάσω Λασκαράκη. Η όμορφη ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τις προσωπικές τους στιγμές στο σπίτι όπου ζει με τον γνωστό σεφ και την κόρη της Βάσως Λασκαράκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη, μένουν μαζί τα τελευταία χρόνια στην Κηφισιά, σε μία μονοκατοικία κοντά στη φύση. Μάλιστα, το σπίτι τους διαθέτει έναν τεράστιο κήπο, όπου εκεί περνούν στιγμές χαλάρωσης με την κόρη της ηθοποιού και τον σκύλο τους.

Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου μοιάζει με σαλέ

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι ευρύχωρο και άνετο, με ζεστά χρώματα και τεράστιο τζάκι για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Η κουζίνα επίσης είναι μεγάλη και σε καφέ χρώμα με άνετο πάγκο για τις μαγειρικές τους Λευτέρη Σουλτάτου.

Όπως θα διαπιστώσετε το ξύλο είναι κυρίαρχο στοιχείο όπως και τα vintage στοιχεία.

Γκρι αποχρώσεις με ρετρό στοιχεία και μίνιμαλ αισθητική για το cozy σπίτι της Βάσως Λασκαράκη

Το σκάφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε, πρόσφατα, να αστειευτεί με τους followers του στο instagram και πόσταρε μια φωτογραφία του μπροστά από ένα υπερπολυτελές γιοτ σχολιάζοντας στην σχετική λεζάντα: «Χαιρέτησα το νέο μου σκάφος στο βάθος τα 8 άτομα πλήρωμα και με παγωμένη καρδιά έφυγα