Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

«Στρίβειν δια του αρραβώνος» ο Σοϊλέδης σε ερώτηση για τον Φραγκολιά - Η επική αντίδραση στο πλατό του Happy Day (video)

ΑΒΟΛΟ

21 Ιουνίου 2024 09:28
«Στρίβειν δια του αρραβώνος» ο Σοϊλέδης σε ερώτηση για τον Φραγκολιά - Η επική αντίδραση στο πλατό του Happy Day (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα MAD VMA παρευρέθηκαν οι πρώην φίλοι, Κώστας Φραγκολιάς και Άρης Σοϊλέδης με τους δημοσιογράφους να ρωτούν τον ποδοσφαιριστή να τους πει για τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, δεδομένου ότι πρώτος θα ήταν ένας από τους κουμπάρους στο γάμο του με την δημοσιογράφο.

Με την ευκαιρία, δείτε: Αποκάλυψε τα πάντα ο Κώστας Φραγκολιάς για τον Σοϊλέδη: «Και όσο η Μαρία ήταν στο Survivor, ο Άρης...» (video)

Μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε είχε πάρει πολλές φορές τηλέφωνο τον ποδοσφαιριστή αλλά εκείνος δεν απάντησε αλλά ούτε τον πήρε πίσω γιατί του τηλεφώνησε παρά μόνο μία φορά για να του κλείσει ένα τραπέζι σε ένα μαγαζί.

Όταν λοιπόν ο Άρης Σοϊλέδης ρωτήθηκε στα MAD VMA για τις σχέσεις του με τον Κώστα Φραγκολιά εκείνος προσπάθησε τεχνηέντως να αποφύγει την απάντηση

«Δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε αν μιλάω με τον Κώστα Φραγκολιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η επική αντίδραση στο πλατό του Happy Day

Σήμερα 21/6 στο πλατό του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέταξε το μπαλάκι στον Κώστα Φραγκολιά ρωτώντας για το παρασκήνιο της συνάντησής τους.

«Στη φωτογραφία δεν μας πήραν από το χεράκι και μας πήγαν μαζί» είπε και έδειξε παραστατικά πώς μπορεί κανείς να αποφύγει άβολες… χαιρετούρες.

«Συμφωνώ με αυτό που είπε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το αν μιλάμε. Θα σου πω σοβαρά γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη. Επειδή έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα. Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω. Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του. Εγώ τώρα θα τον πιέσω; Δεν ψήνεται. Δεν είναι δεν σε θέλω μία δεν σε θέλω δέκα. Έχει δείξει τις προθέσεις του κι εγώ το σέβομαι» ανέφερε στη συνέχεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share