Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Κι όμως σαν... γνήσιος γυπαετός το είπε: Με αυτή την ατάκα γνωρίστηκε με τη Στεφανίδου ο Νίκος Ευαγγελάτος

Το χρονικό του... κεραυνοβόλου έρωτα που οδήγησε σε έναν επιτυχημένο γάμο

26 Μαΐου 2024 13:31
Κι όμως σαν... γνήσιος γυπαετός το είπε: Με αυτή την ατάκα γνωρίστηκε με τη Στεφανίδου ο Νίκος Ευαγγελάτος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου έζησαν έναν τεράστιο έρωτα, που έχει οδηγήσει σε παραπάνω από 20 χρόνια γάμου, με τους δύο να γνωρίζονται στα μπουζούκια και όχι, παραδόξως, σε κάποια εκπομπή.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε όλο το σκηνικό, όταν είχε εμφανιστεί στο «ΦΜ Live», μιλώντας για τη γνωριμία με το σύζυγό της. «Το πρώτο φλερτ ήταν στα μπουζούκια. Καθόταν μακριά με τον μετέπειτα κουμπάρο μας κι ένιωθα, ότι με κοιτούσαν. Του χαμογελάω και του πετάω ένα λουλουδάκι», είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου στους παρουσιαστές.

Η συνέχεια ήταν... μοιραία για το πιο γνωστό ζευγάρι της τηλεόρασης

Συνέχισε, λέγοντας το πώς εξελίχθηκε αυτή η πρώτη συνάντηση τους με τους δυο τους να συναντιούνται τυχαία ξανά σε ένα event. «Την επόμενη μέρα, πάω σε ένα ραδιομαραθώνιο. Τον βλέπω και δε μου μιλάει. Ξαφνικά μου λέει "εσύ ήσουν στα μπουζούκια";. Του λέω "τι εννοείς;". Και μου απαντάει "με σκούντηξε ο φίλος μου και μου λέει δες ένα ελάφι απέναντι κι εγώ του είπα αν είναι το πεπρωμένο μου θα το συναντήσω αυτό το ελάφι», και πρόσθεσε:

«Στο τέλος πρέπει να πάμε και οι δύο στα δελτία μας, εγώ στον ΑΝΤ1 κι εκείνος στον ΣΚΑΪ. Δε μου ζητά το τηλέφωνο, αλλά τον έβλεπα πιεσμένα. Του λέω "θες το τηλέφωνό μου;" και μου απαντά "ναι, ακριβώς αυτό θέλω"».

Η Τατιάνα Στεφανίδου, που ακόμη και σήμερα... παραμένει ένα ελάφι, και ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2002, ενώ απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Νικόλα και την Λυδία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share