Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Πραγματικό έπος: Ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγουδά... στις ψιλές το «Ζάρι» και σπάνε όλες οι τζαμαρίες! (video)

Πόνος... μας ήρθε τελικά!

1 Μαΐου 2024 15:46
Πραγματικό έπος: Ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγουδά... στις ψιλές το «Ζάρι» και σπάνε όλες οι τζαμαρίες! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια πραγματικά επική στιγμή πρόσφερε δημόσια ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος... εκτέλεσε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι σε αίτημα, που του απηύθυνε το Breakfast@Star, πραγματοποιώντας πραγματικά την ερμηνεία που θέλαμε να ακούσουμε, με ένα φοβερό στιγμιότυπο να τον βρίσκει... τρακαρισμένο σε προηγούμενη περίπτωση.

Η Ελένη Χατζίδου, μάλιστα, ως έμπειρη τραγουδίστρια, δήλωσε πως δεν είναι εύκολες αυτές οι νότες και πως «το χρησιμοποιεί το φαλτσέτο του», δίνοντας του… εύσημα.

Δεν ντράπηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι σχολιάζει την Μαρίνα Σάττι και το «Zari» (video)

Τη συμπαράσταση της προς την Μαρίνα Σάττι και την επιλογή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το «Zari», έδειξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία παραχώρησε σήμερα Μ. Τετάρτη 1/5 σε κάμερα του Breakfast@Star.

«Η Μαρίνα τα δίνει όλα»

«Η Μαρίνα Σάττι είναι μία καλλιτέχνης που – απ’ όσο γνωρίζω από κοινούς μας συνεργάτες – δουλεύει τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος και τα δίνει όλα. Της εύχομαι καλή επιτυχία, με τη νίκη και να το χαρεί», είπε το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στυλιστικές της επιλογές στο video clip»

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι στυλιστικές της επιλογές στο video clip. Πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι οι άνθρωποι που έχουν διαφορετική αισθητική και απευθύνονται ενδεχομένως σε άλλα κοινά δεν συνάδουν πάντα με τους κοινούς κανόνες και τα δεδομένα. Είναι ωραίο να βλέπουμε άλλες εικόνες» σημειώνει, εν συνεχεία, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share