Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

«Κόλαφος» ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε ένα δευτερόλεπτο να συγχυστώ για αυτούς...»

«Ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να το γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια»

23 Απριλίου 2024 08:36
«Κόλαφος» ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε ένα δευτερόλεπτο να συγχυστώ για αυτούς...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή, «Στιγμές», και τον Μάνο Νιφλή βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης και μεταξύ άλλων μίλησε για την αγάπη που έχει για την Ελλάδα, το εάν θα ασχοληθεί με τα αρνητικά σχόλια αλλά και τη σχέση που έχει με τους γονείς του.

Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγηση της Χριστίνας Λαμπίρη για τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Νομίζω ότι μου άρεσε που μπήκα σε διαδικασία ακτιβισμού. Αγαπώ τη χώρα μου, θέλω να προοδεύσει. Την αγαπώ ουσιαστικά και βαθιά! Έχω πάρει την ελληνική σημαία και έχω ταξιδέψει παντού για να χειροκροτήσω τους Έλληνες αθλητές του στίβου. Έχω φτάσει στο Πεκίνο, στην Κωνσταντινούπολη, στο Λονδίνο. Σε όλη την Ευρώπη έχω ταξιδέψει. Και θέλω να καλυτερεύει, να διορθώνεται. Και θεωρώ πολύ σημαντικό άμα δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου σε αυτόν τον κόσμο, τι να είσαι;

Μια επιλογή έχεις, να είσαι ο εαυτός σου. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, λοιπόν. Να λέω αυτό που πιστεύω, να αγωνίζομαι για αυτό που πιστεύω. Είναι απαραίτητο να το κάνεις. Σου δίνει χαρά και ευκαιρία. Ποιος θα μου πει εμένα να κρυφτώ; Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μου πει να κρυφτώ, να σωπάσω. Και σε κάποια φάση σκέφτηκα και λέω “βγαίνεις και τα λες”, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Κι αυτή τη στιγμή για να ψηφιστεί κάτι, βγες και μίλα!

Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να το γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια. Δεν πρέπει να σπαταλήσεις τον χρόνο σου, η ζωή είναι πολύ μικρή. Έχω περάσει χρόνια να κρύβομαι, να στεναχωριέμαι ή να φοβάμαι για κάποιους. Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν χωνεύει εμένα κι αυτό που είμαι. Ας μην με χωνεύει, να φτάσει μέχρι τα 100 και να είναι υγιής και ας μην με χωνεύει.

Πιστεύω ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε την λέξη “διαφορετικότητα” αλλά στην ποικιλότητα. Λέμε ότι οφείλουμε να καταλάβουμε την ποικιλότητα. Από ένα σημείο και μετά αισθάνθηκα ότι δεν υπήρχε λόγος να έρχομαι σε αντιπαράθεση! Σταμάτησα την αντιπαράθεση και έλεγα απλώς “υπάρχω”».

«Οι γονείς μου χαίρονται πολύ, με αγαπάνε πολύ και είναι υπερήφανοι. Ήταν ο στόχος μου! Είχα πει στη μαμά μου “μια μέρα θα σε κάνω υπερήφανη, να το ξέρεις”. Επειδή είχα κοπεί από τις πρώτες εξετάσεις από τη δραματική σχολή, της είπα “μη στεναχωριέσαι. Ξέρω τι σκέφτεσαι! Θα σε κάνω περήφανη”. Αυτή την ηρεμία και την πληρότητα που έχουν είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι αυτό που θα ήθελα και εγώ. Δεν ζηλεύω δουλειές, επιτυχίες, στόχους επαγγελματικούς. Ζηλεύω με την καλή έννοια και θαυμάζω τους αγαπημένους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν γεράσει μαζί και έχουν φτιάξει μια όμορφη ζωή. Έχω φτιάξει μια όμορφη ζωή αλλά το να την φτιάξεις με έναν άλλον άνθρωπο είναι πολύ ωραίο. Δεν πρέπει να το στερηθεί κανένας άνθρωπος αυτό το δικαίωμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share