Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

«Έμειναν κάγκελο» με την Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι παράνομο αυτό; Δεν επιτρέπεται; Τι να κάνω βρε παιδιά...» (video)

Ποιος να το περίμενε;

20 Απριλίου 2024 12:30
«Έμειναν κάγκελο» με την Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι παράνομο αυτό; Δεν επιτρέπεται; Τι να κάνω βρε παιδιά...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Χαμογέλα και Πάλι προχώρησε σε μία αποκάλυψη που εξέπληξε το πλατό!

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή την επικαιρότητα αποκάλυψε on air πώς παρακολουθεί τα παιδιά της!

Διαβάστε επίσης: Εκτόξευση για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Ταράκουλο» με την ανακοίνωση του Mega!

"Κι εγώ παρακολουθώ τα παιδιά μου... Είναι παράνομο αυτό; Δεν επιτρέπεται; Απλά το λέω. Όταν πάνε Κηφισιά ας πούμε ε... είμαι 10 βήματα πίσω ας πούμε και..."

Με τον Παύλο Σταματόπουλο να τη διακόπτει και να τη ρωτά: "Το γνωρίζουν όμως τα παιδιά αυτό;".

Κι εκείνη τον κοιτά σαστισμένη κι απαντά προς την κάμερα: "Φαντάζομαι... Δεν ξέρω, δε το έχω συζητήσει. Τι να κάνω βρε παιδιά, ανησυχώ. Δεν είναι περίεργη συμπεριφορά όταν τα παιδιά είναι ανήλικα".

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Αρχοντική απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου σε Καινούργιου-Αλεξάνδρου: «Γύρισα στην εκπομπή επίτηδες, για να τους σπάω τα νεύρα»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φρόντισε για ακόμη μια φορά να αποδομήσει όλα τα επίπεδα σοβαροφάνειας των ψυχαγωγικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να απαντά σε όσα του... έσυραν Κατερίνα Καινούργιου και Δημήτρης Αλεξάνδρου για την επιστροφή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ο παρουσιαστής, που σχολιάζεται έντονα για όσα αναφέρει στις εκπομπές του στο YouTube, αντέδρασε με το δικό του τρόπο, στέλνοντας σαφές μήνυμα σε όσους καταφέρονται εναντίον του.

«Δεν είπα κάτι καινούργιο, ήξερα εξαρχής, ότι το ενημερωτικό κομμάτι δεν είναι το αγαπημένο μου μέρος της εκπομπής, αλλά δέχθηκα να επιστρέψω. Το εκανα επίτηδες, για να σπάω τα νεύρα σε κάποιους και να λέω, ότι δε μου αρέσει η εκπομπή τους. Δεν ξέρω, βέβαια, μέχρι πού θα φτάσει αυτή η ελευθερία, με τη Σίσσυ έχουμε τέτοια σχέση που δεν χρειάζεται να πει κάτι για μένα», ανέφερε στην κάμερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share