Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Παναγιώτα Βλαντή: «Με σόκαρε η επιτυχία της Σιλβή, την αγαπάνε πάρα πολύ, απευθερώθηκα μετά τα "Μαύρα Μεσάνυχτα"» (videos)

«Κυνηγούσα να παίξω μαμάδες και γιαγιάδες και να κρύβω το σώμα μου με φαρδιά ρούχα»

19 Απριλίου 2024 16:48
Παναγιώτα Βλαντή: «Με σόκαρε η επιτυχία της Σιλβή, την αγαπάνε πάρα πολύ, απευθερώθηκα μετά τα
Από Εύη Κουρίδου

Μία από τις καλεσμένες στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» ήταν η Παναγιώτα Βλαντή, το βράδυ της Πέμπτης (18/4), δίνοντας μια εφ' όλης ύλης συνέντευξη.

Αρχικά, η ηθοποιός είπε για την ομορφιά: «Ένιωθα ενοχή φυσικά για την ομορφιά μου. Όταν πρωτομπήκα στη σχολή κάποιοι μου έλεγαν "έλα μωρέ μόνο το μουτράκι σου έχεις να δείξεις". Εμένα αυτό με πείραζε και εγώ πάντα κυνηγούσα να κάνω ρόλους, μαμάδες, γιαγιάδες, στη σχολή, να κρύβω το σώμα μου με φαρδιά ρούχα. Αισθανόμουν πολύ άσχημα, με είχαν κάνει να νιώσω άσχημα».

Για το πότε έγινε η αλλαγή και αποδέχτηκε πλέον την ομορφιά της, η Παναγιώτα Βλαντή ανέφερε: «Απευθερώθηκα μετά τα "Μαύρα Μεσάνυχτα", ήμουν γύρω στα 38-40… Έπρεπε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλές, ότι δουλεύουμε, αλλά μας αρέσει να είμαστε και ωραίες, κακά τα ψέματα. Αλλά είναι διαβατήριο η ομορφιά στη δουλειά, γενικά στις δουλειές. Όταν εννοώ ομορφιά δεν την εννοώ με την αντικειμενική έννοια του όρου: μάτια, στόμα. [Εννοώ] ο καλοβαλμένος άνθρωπος, η εσωτερικότητά του, η φωτεινότητά του, είναι ένας συνδυασμός για μένα η ομορφιά. Ελκυστική δεν είναι από μόνη της η ομορφιά, πρέπει να έχει υπόβαθρο. Αλλιώς είναι πληκτική».

Δείτε επίσης: Το ομολόγησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν ήθελα να κάνω τον Φατσέα, η Μπέσσυ με έπεισε, μου είπε ότι είναι ρόλαρος» (video)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον καθρέφτη όταν ήταν παιδί: «Δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη, δεν ήμουν η "όμορφη του σχολείου". Η αδελφή μου ήταν η σταρ, εγώ ήμουν ένα ήσυχο παιδί και στο ντύσιμο. Ήσυχη, πολύ χαμηλών τόνων. Δε με απασχολούσε, δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη και δε με καμάρωνα».

Παναγιώτα Βλαντή: Ο ρόλος στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» και η επιτυχία που γνώρισε

«Έρχεται ο ρόλος της Σιλβή για να καταγραφείς, εκτός όλων των άλλων, η πιο σέξι γυναίκα σε αυτή την 20ετία της ιδιωτικής τηλεόρασης», υπογράμμισε ο παρουσιαστής, στο οποίο απάντησε η ηθοποιός: «Δεν το περίμενα. Ήταν σέξι ο ρόλος, ναι αλλά δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση μεγάλη έκταση. Λιγάκι με σόκαρε, πρέπει να σου πω. Ακόμα και σήμερα, Παναγιώτα με λένε στο δρόμο, αλλά η Σιλβή είναι ο ρόλος που αγαπάνε πάρα πολύ. Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές μετά και καλές, όπως και θέατρο, αλλά έχουν κολλήσει στη Σιλβή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share