Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Μαθεύτηκαν νωρίς το πρωί τα δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα...» (video)

Ραγδαίες εξελίξεις για τον τραγουδιστή

17 Απριλίου 2024 07:56
Μαθεύτηκαν νωρίς το πρωί τα δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεότερες αποκαλύψεις για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα έκανε ο Αντώνης Γούναρης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».Μεταξύ άλλων, ο μουσικός παραγωγός αποκάλυψε ότι, πριν το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη και τον οδήγησε στη ΜΕΘ, συζητούσαν για ένα αφιέρωμα στον πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα.

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι ένα πολύ καλό παιδί, ευγενικό και φιλικό. Τον ξέρω χρόνια, επειδή συνεργαζόμουν με τον πατέρα του κι έτυχε να συνεργαστώ και με τον γιο. Αυτήν την περίοδο, θα ετοιμάζαμε ένα αφιέρωμα για τον πατέρα του και τον βλέπω ξαφνικά στις ειδήσεις με χαμηλωμένο τον ήχο και τρελάθηκα. Άνοιξα, λοιπόν, να δω τι έγινε και συγκλονίστηκα», περιέγραψε ο Αντώνης Γούναρης.

Διαβάστε επίσης: Η αγωνία δεν τελειώνει για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί ελπίζουν να τον ξυπνήσουν, δυστυχώς όμως...»

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να πάρω τηλέφωνο να μάθω από πρώτο χέρι τι γίνεται, γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει και προσπαθώ να βρω άνθρωπο να μου πει τα στοιχεία. Θα προσπαθήσω να βρω κάποιον δικό του. Ελπίζω ο άνθρωπος να τα βγάλει πέρα, γιατί είναι και δυνατό παιδί. Και ελπίζω να το ξεπεράσει. Εύχομαι να το ξεπεράσει και να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό το αφιέρωμα που αφήσαμε στη μέση».

«10 μέρες πριν (σ.σ. τη νοσηλεία του) είχαμε βρεθεί, μιλάγαμε για τα τραγούδια που θα πει και ποιους θα καλέσουμε. Είχε βγει σε εκπομπές, είχε κάνει ένα comeback και ήταν ενεργός. Ξαφνικά κατέρρευσε αλλά ελπίζω ότι θα είναι περαστικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι άσχημο θα συμβεί», κατέληξε ο Αντώνης Γούναρης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share